2821
2789
عنوان

بارداری

225 بازدید | 28 پست

خانما چه قرصی خوبه برا بارداری سه چهار ماهه اقدامم اما هیچی به هیچی چه قرصایی خوبه منظورم ویتامیناس که شما نتیجه گرفتین دکتر هم رفتم فقط فولیک داده ازمایش اینا هم دادیم میگه خوبه.این قرصایی که میگن هم  برا مرد و هم  خودم چه خوبه

قرص نخور به جاش عسل با سیاهدونه نیم کوب شده صبح به صبح بخور.یا مغزیجات.زیر شکمتم با روغن سیاهدونه چرب کن

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مولتی ویتامین برای هردو برای مرد ویتامین سی و ویتامین E  ویتامینD فولیک اسید قرص COQ10 هردو ...

همین بگم مولتی ویتامین میدن؟ بعد اون قرص چیه 10؟دستورشم میگی بی زحمت

قرص نخور به جاش عسل با سیاهدونه نیم کوب شده صبح به صبح بخور.یا مغزیجات.زیر شکمتم با روغن سیاهدونه چر ...

عزیز من وقتی عسل و سیاهدونه رو میخورم گلاب ب روتون درجا بالا میارم دیگه نخوردم. برا شما مشکلی پیش نمیومد؟؟

عزیز من وقتی عسل و سیاهدونه رو میخورم گلاب ب روتون درجا بالا میارم دیگه نخوردم. برا شما مشکلی پیش نم ...

خوب اونو نخور من سر اولی خیلی پودر مغزیجات خوردم .چهار مغز پودر کردم روزی یه قاشق می‌خوردم .سر دومی کاری نکردم همون اسید فولیک اونم یکی در میون میخوردم

فعلا که میگه پره دیابته؟ 

من بچه بردارم دیابت نوع یک داره .ان شاالله بچه شما هیچ وقت نگیره و با رعایت خوب بشه.خیلی خوب می‌کنی برای دومی اقدام کردی منم بچم سه سالشه دومی اقدام کردم.

من بچه بردارم دیابت نوع یک داره .ان شاالله بچه شما هیچ وقت نگیره و با رعایت خوب بشه.خیلی خوب می‌کنی ...

بیچاره بچه ها چه گناهی کردن اخه؟ من از تیر ماه تا یه ماه پیش ده دوازده کیلو لاغر شدم خیلی روحیم خراب بود باز الان خوب شدم تا خودکشی هم فککردم اما دیدم با خودکشی من چیزی درست نمیشه

من بچه بردارم دیابت نوع یک داره .ان شاالله بچه شما هیچ وقت نگیره و با رعایت خوب بشه.خیلی خوب می‌کنی ...

الانم میخوام یکی بیارم تا بیشتر از این به پسرم ظلم نکنم حداقل یه خواهر یا برادر داشته باشه بعد از فوت پدر مادر تنها نمونه