2777
2789

اسدی یه زن عشوه گر تو بیمه هست و فروشنده شوهرم دوسال پیش منو واسه خرید برد پیشش رفتیم خرید کنین بهم گفت چه حسی داری با برادرت اومدی خرید منم گفتم شوهرمه و شووهرمم چشمک میزد میگفت نگو. شوهرمه4 تا خانوم بیمه رو اینور اونور می بردو پولشو می گرفت تا اینکه دیدم زود زود به هم زنگ میزنن و از شوهرم علتش و پرسیدم گفت واسه اسدی و شوهرش سند کارخونه میگیرم تازگی ها هم شنیدم شوهرم تو قهوه خونه به اسدی زنگ زده و گفته رفتی باشگاه اون گفته اره حموم بیا ناهار خونه کسی نیست یکی از اقوام اومد بهم گفت که من باورنکردم بعد تازگی ها دستکش تو ماشینش دیدم گفت واسه اسدی هست گفت بزنگ بهش  اسدی گفت اره مال منه شوهرمم گفت نیدم شوهرت بیاره واست تا اینکه فهمیدم اسدی شوهر نداره سه سال پیش طلاق گرفته و حضانتش دست شوهر قبلیش هست

شک کن 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک توسراسدی قضیه خیلی خیلی مشکوکه ازمشکوک هم بدتر

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

اسدی خیر نبینی الهی 

حواستو جمع کن اسدی کار نده دستت 

دست و پا شوهرتو جمع کن 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻