2777
2789
عنوان

ما انسان رو در سختی آفریدیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 35 پست
عزیزم مجبوری باید تلاش کنی دختر منم ۱۲ سالشه خیلی فشار روشه مجبوریم دیگه.اگه هم به جایی نرسی باید از ...

اره میفهمم تنها گزینه تلاشه ولی خب میگم سختی همیشه هست تلاش کنی سختی هست نکنی یه طور دیگه سختی هست کلا در هر حالت سختی هست

اره میفهمم تنها گزینه تلاشه ولی خب میگم سختی همیشه هست تلاش کنی سختی هست نکنی یه طور دیگه سختی هست ک ...

بهر حال ما تو این دنیا داریم زندگی می کنیم باید هدفی داشته باشیم انشالله به جای خوبی برسی و کلی راضی بشی از خودت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا برای منم سواله با این چیزایی از اون دنیا شنیدم اونجام دهن من یکی سرویسه ن خیری از دنیا دیدم اون ...

انقد نا امید نباش...

کی گفته اون دنیا دهنت سرویسه؟!

ب مهربونی خدا ایمان داشته باش منم  روزای سختی رو دارم میگذرونم ولی به اینکه بعد هر سختی آسونی هس امید دارم خدای ماهم بزرگه :)💗

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

بخدا برای منم سواله با این چیزایی از اون دنیا شنیدم اونجام دهن من یکی سرویسه ن خیری از دنیا دیدم اون ...

منکه باورم نمیشه خدایی که انقدر مهربونه اون دنیا بخواد عذابمون بده. قطعا بهشت و جهنم یچیز دیگست. نه آتیش و اینا 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

منکه باورم نمیشه خدایی که انقدر مهربونه اون دنیا بخواد عذابمون بده. قطعا بهشت و جهنم یچیز دیگست. نه ...

نظر من اینه روح‌ ما کلا پاک هست . بعد که اون دنیا میریم وقتی گناهانمون رو توی این دنیا میبینیم از خجالت و شرمندگی از خدا و احساس پشیمونی شدید . درونمون اتیش میگیره .