2777
2789
عنوان

ما انسان رو در سختی آفریدیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی کم اوردم از همه سختیا اما همش میگم بابد خودمو سازگار کنم این سرنوشتیه که خودم ساختم پس باید ب ...

بخدا که برای انتخاب این سرنوشت سن خیلی کمی داشتیم

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
درس بخون تلاش کن تو وقتت بیشتره از ما 

تمام همین درسایی که میخونمم استرسه فشاره دارم انگار مثل شمع ذره ذره میسوزم شب خوابم نمیبره از فشار امتحاناتم تهش هم که اگر موفق بشم میشم یه دکتر مهندس روان پریش 

به خداوند خوش بین باش... زیرا که خدا همراهِ گمانِ خوش توست... 😊

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

اینجا همش سختی. اونورم دهنمون آسفالته. چیه داستان خلقت ما. آیا واقعا خدایی هست

بخدا برای منم سواله با این چیزایی از اون دنیا شنیدم اونجام دهن من یکی سرویسه ن خیری از دنیا دیدم اونام بدتره اینجا آتیش میکنن تو ک...... مون

تمام همین درسایی که میخونمم استرسه فشاره دارم انگار مثل شمع ذره ذره میسوزم شب خوابم نمیبره از فشار ا ...

عزیزم مجبوری باید تلاش کنی دختر منم ۱۲ سالشه خیلی فشار روشه مجبوریم دیگه.اگه هم به جایی نرسی باید ازدواج کنی وارد یه زندگی سخت دیگه بشی که اصلا ارزششو نداره 

بخدا که برای انتخاب این سرنوشت سن خیلی کمی داشتیم

بیخیال فقط صبرتو ببر بالا هرکی یجوری درگیره  من با یه موجودی گیر کردم که هیچ فهمی نداره  فقط فکر خوشگدرونیه بفکر ایندمون نیست  منم بخوام غصه بخورم فقط زیر چشمم گود میشه  دیگه زدم رو فاز بی تفاوتی