2777
2789

سلام به روی ماهتون عزیزان من چندوقت برای یه اقایی کارکردم تو تولیدی بنا به دلایلی اومدم بیرون ازکارگاه الان همش ناخوداگاه صاحب کارم میاد توذهنم هی من فکرشو دور میکنم ازخودم هی یهو میبینی ناخوداگاه دارم بهش فکرمیکنم توپیاده روی موقع خوابیدن توباشگاه همه جا یهو میاد توذهنم اصلادیگه دارم دیوونه بشم درضمن ازکارگاهم زنگ زدن گفتن برگرد سرکارت ولی من چون دارم کارموردعلاقمو دنبال میکنم رد کردم تروخدا بگین چرا اینجوری میشم 

خدایاشکرت بابت همه چیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁نگووووو 

بخدا شوهردارم ولی هی فکر این یارو میاد توذهنم همش اصلا دوس ندارم بهش فکر کتما ولی ول کن نیس دارم دیوونه میشم دیگه خسته شدم

خدایاشکرت بابت همه چیز
بخدا شوهردارم ولی هی فکر این یارو میاد توذهنم همش اصلا دوس ندارم بهش فکر کتما ولی ول کن نیس دارم دیو ...

همش فکرش میاد تومغزم هی پسش میزنم دوباره حتی یه بارم خوابشو دیدم صورتشو ندیدما ولی تا توخواب فهمیدم اونم هست سریع دویدم و ازاون محل دورشدم

خدایاشکرت بابت همه چیز
از روی علاقه هی میاد تو ذهنت یا حس بد؟ 

نمیدونم دقیقا حسم چیه گیج شدم کاملا اخه من چه صنمی بایه غریبه میتونم داشته باشم که هی بیاد توذهنم حتی خوابشو ببینم 

خدایاشکرت بابت همه چیز
از روی علاقه هی میاد تو ذهنت یا حس بد؟ 

ببین طوری عمیقه که هرکاری میکنم هرجا میرم میشینم میخوابم یهو میاد توذهنم نمیدونم علتش چیه خل شدم

خدایاشکرت بابت همه چیز
چی بگم والا. میدونم شوهر داری ولی خب مثلا دوست داری باهاش رابطه داشته باشی؟ 😂من قبلا که نامزد نداشت ...

عه وادخاک به سرم🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایاشکرت بابت همه چیز