2777
2789
عنوان

چرا ما خانوما اینقدر بدبختیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 59 پست
بخدا دیگه کم آوردم نمیتونم درکش کنم 

منم مجردی ازپدر نهههه،از داداشم زیاد استرس اعصاب کشیدم،، الانم ترکشاش میوفته طرفم ولی همسرم جلوشو میگیره

توام ان‌شاءالله راحت میشی جانم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
همه رو جمع نبند خب  شاید شما بدبخت باشی ولی همه که اینجوری نیستن  از شخص خودتون صحبت کنی ...

خب قاعدتا منظورم همه نیست! منظورم دخترا و خانومایی هست که مجبورن تعصب رو تحمل کنن و باهاشون بدرفتاری میشه از طرف آقایون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفده سالمه ولی هنوز حتی اجازه ندارم شب از گوشیم استفاده کنم. چند شب پیش داشتم قبل از خواب موزیک گوش ...

واییی خدا بنظرم بهش نزدیک نشو و کلا مستقل شو

زندگی تلخ است، اون به اسانی بگذارنید😔😐🗿
منم مجردی ازپدر نهههه،از داداشم زیاد استرس اعصاب کشیدم،، الانم ترکشاش میوفته طرفم ولی همسرم جلوشو می ...

الان دیگه ازدواج کردی چی میگه دیگه 

شوهرت چجوری جوابشو میده 

عجب

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
لذت ببر🌚

ولی این روزاتو زندگی کردم. جوری بود که تو خونه مون که کنار میدان شهر بود ۲۴ساعته سه لایه پرده باید انداخته میشد. حق نگاه کردن به بیرون نداشتیم. افسردگی معنی نداشت. مامانم هرجا دلش میخواست میرفت حتی خونه عمو اینا هم نمیبرد از ۱۲سالگی میگفت بزرگ شدین دیگه. 

لاک که وااااای جرم بود. یادمه یبار رژ جادویی زدم از ترسم با سنگ پا سابیدم خونی و زخمی شد ولی نرفت کتکم خوردم و..... و..... 

بعد یهو جنگیدم تابو شکنی کردم. تاپیک قبلیمم نمونش هست تو همون تاپیک اسید

همه رو جمع نبند خب  شاید شما بدبخت باشی ولی همه که اینجوری نیستن  از شخص خودتون صحبت کنی ...

چرا نیستن درد پریودی درد زایمان و .... کمه بنظرت؟؟؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

هفده سالمه ولی هنوز حتی اجازه ندارم شب از گوشیم استفاده کنم. چند شب پیش داشتم قبل از خواب موزیک گوش ...

😱😱😱تو گوشی داری؟؟؟ تو خونه ما اینترنت داشتن مساوی بود با خراب بودن و ولو بودن تو سایت فیلمای خراب. کامپیوتر داشتیم گوشی نه😐 یادش بخیر 😁 ۹سال پیش اینا