2777
2789
عنوان

چرا ما خانوما اینقدر بدبختیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 59 پست
زیاده روش،زبونش تنده، حرفهای ناراحت کننده میپرونه همسرو بچمو به شوخی مسخره میکنه.. جفنگ میگه به همسر ...

ببخشید چقد کم عقله بنظرم حسوده شما اصن محلش نده ی چی میگه اخم کن 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ جدا؟؟؟ 

اصفهانی ها کلا ازادن مخصوصا خانواده من

زندگی تلخ است، اون به اسانی بگذارنید😔😐🗿
منم از پدرم متنفرم چون مجرد که بودم حتی نمی ذاشت خونه عمه ام برم  دلم میخاد بمیره از دستش راحت ...

چقد تند رفتی راجب بابات الان چند سالته

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
من نمیگم پدرش اجازه بده میگم فرار کنه و مستقل شه

تو این جامعه؟ شما کجا زندگی می کنید واقعا تو این کشور هستین تا سن هجده سالگی برای همه کار های دختر نیاز به اجازه پدر هست در نبودش اجازه پدر بزرگ حتی برای ازدواج تو هر سنی اونوقت خارج از کشور بره؟ بعد میشه بپرسم چه کاری انجام بده که تو چند ماه امقدر پولدار بشه که هم خونه داشته باشه هم هزینه اقامت و ... بده بچه ای؟ چند سالته؟ 

چقد تند رفتی راجب بابات الان چند سالته

اصلا ازش دلخوشی ندارم کتک  های که بهم زده هیچ وقت یادم نمیره تاقیامت هم بشه نمی بخشمش حتی تاندون دستم بخاطر کتکی که زده دستم همش درد میکنه 29سالمه

خدایا خودت کمک کن 
تو این جامعه؟ شما کجا زندگی می کنید واقعا تو این کشور هستین تا سن هجده سالگی برای همه کار های دختر ن ...

اوکی من بچم نمیفهمم و نظر شما صحیحه🚶‍♂️

زندگی تلخ است، اون به اسانی بگذارنید😔😐🗿
ایشون از تعصبات و اینجور چیزا صحبت کرد که همه مثل هم نیستن  درمورد پریود و زایمان صحبت نکردن ل ...

ایشون کلی گفتند که خانوما چقدر بدبختن

بد مشکل خودشونو گفتن نگفتن مشکل شخصی منو شماها هم دارید ک😐😐😐

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40