2777
2789
عنوان

کنکور..

421 بازدید | 23 پست

خود کنکور که ترس نداره! ترسش اینجاست که نمی‌دونی اگه قبول نشی چی در انتظارته. چون شرایط طوری نیست که بری دنبال علاقه‌ت. چون خانواده ها مسیری جز درس و دانشگاه تعیین نکردن و حمایت نمی‌کنن. چون احساس می‌کنیم دانشگاه تنها راهِ رهایی از محدودیت‌هامونه!

اما بعد از ورود به دانشگاه می‌فهمی خبری نبوده! تنها خبرِ دانشگاه برای کسانیه که عاشق درس بودن 

حالا سوال اینجاست کسی که عاشق درس نیست توی این مسیر چی به سرش میاد ؟ هیچی! بهترین سال‌های زندگیش تلف میشه/ روح و ذوقش میمیره/ و بعد فقط برای بقا ادامه میده !

.

.

.

آرزوی موفقیت دارم برای تک تکتون کنکوری ها...

استرسو ترسو بریزید دور...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا اینترنت وصله  

تلگرام با بیشترین سرعت وصل میشه

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
حقیقتا منم رفتم دانشکاه فهمیدم هیچی نیست  شکست عشقی بزرگی بود

منم دانشجو ام....الان حسرت میخورم ک چرا الکی یسال نشستم میتونستم ترم بالاترباشم زودتر تموم کنم

دولتی و ازاد فرقی باهم نداره ک بهترین دوره عمرمون با ترسواسترس بگذره

منم رفتم دیدم محیط ب شدت سمیه 

استادای عقده ای و نامرد و خوابگاه مزخرفو ..

ترم یک کاردرمانیم

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
منم رفتم دیدم محیط ب شدت سمیه  استادای عقده ای و نامرد و خوابگاه مزخرفو .. ترم یک کاردرمانیم

خیلی مذخرفه

استادای تخصصی خوب 

استادای عمومی عقده ای ک نمره نمیدن

مسخرس

تخصصی۲۰ میشم عمومی تنظیم خانواده میده ۱۵

این خود منم...  لعنت به اونی ک گفت بری راحت میشی...  عین قیفه و...  در لحظه بابد زندگ ...

دقیقن..سخت تراز دبیرستان نیس ولی راحت ترم نیس

استرس کار پایان نامه استادای مختلف ک باهات لج میکنن

داستانه

این خود منم...  لعنت به اونی ک گفت بری راحت میشی...  عین قیفه و...  در لحظه بابد زندگ ...

والا اونقدرم راحت نشدیم 

مدرسه ناظم بود اینجا حراست و مسئول اموزش 

نمیذاره حتی یکم ازادی عمل داشته باشی 

حتی امسال سر اتفاقات اخیر برای یه جلسه غیبتم جر میدادن 

مینوام بگم ازامش روانی هم نداری عملا 

جدای اژ اینکه درسم باید بخونی 

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
اتفاقا کامپیوتر عالیه 

پدرم مدیرمالیه

گفت برو حسابداری ارشد مدیریت مالی بگیر بیا پیش خودم شاغل شو وگرنه کامپیوتر بری کاری نمیتونم برات بکنم بیکارمیمونی...برخلاف علاقم این رشترو رفتم

اصلن دوسش ندارم