2777
2789
عنوان

کنکور..

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 23 پست
پدرم مدیرمالیه گفت برو حسابداری ارشد مدیریت مالی بگیر بیا پیش خودم شاغل شو وگرنه کامپیوتر بری کاری ...

باز تو ب یه امیدی داری درس میخونی ما ک بیکار همه کارا واسه از ما بهترونه

باز تو ب یه امیدی داری درس میخونی ما ک بیکار همه کارا واسه از ما بهترونه

اینطورام ک میگی نیس....

من نمیخام برم پیش پدرم

میخام کلاس بورس ثبت نام کنم خودم برای خودم کارکنم...

کارکردن تو ادارات سخته...حقوق پایینه

الان یه ناخن کارو مژه کار از یه کارمند درامدش بیشتره

منم پول بخور نمیری نمیخام...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقن..سخت تراز دبیرستان نیس ولی راحت ترم نیس استرس کار پایان نامه استادای مختلف ک باهات لج میکنن ...

وای اره مخصوصا اساتید عمومی سر ی جلسه غیبت جلو کلللل کلاس باید توضیح بدی چرا غایب بودی

والا اونقدرم راحت نشدیم  مدرسه ناظم بود اینجا حراست و مسئول اموزش  نمیذاره حتی یکم ازادی ...

دقیییییقااا همینهههه فقط اسمش عوض شد

تازه اینجا درسم یادت نمیدن عین دبیرستان خودت باید بخونی... 

وای اره مخصوصا اساتید عمومی سر ی جلسه غیبت جلو کلللل کلاس باید توضیح بدی چرا غایب بودی

عمومیا واحداشون کمه یکم اذیت میکنن....انگاربهشون برمیخوره درسشون بی ارزشه...واخودت انتخاب کردی این درسو تدریس کنی گناه ماچیه سرماخالی میکنی اخه😒🥲

دقیییییقااا همینهههه فقط اسمش عوض شد تازه اینجا درسم یادت نمیدن عین دبیرستان خودت باید بخونی...&nbs ...

دقیقا اخر ترم شیش تا کتاب اندازه کله ات میندازن جلوت 

میگن بخون از کلش میاد 

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
ببخشید با معدل هفده و سهمیه ۲۵درصد میشه این رشترو آورد؟

بستگی ب رتبه هم داره آخه چون امسال رتبه و معدل و سهمیه باهم میان نتیجه میدن برای ورود ب دانشگاه 

ولی این سهمیه خیلی خوبه مسلما میاری چون من دیدم طرف بیست هزار منطقه دو بود با سهمیه مثل شما رفت پزشکی استان خودش 

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
خیلی مذخرفه استادای تخصصی خوب  استادای عمومی عقده ای ک نمره نمیدن مسخرس تخصصی۲۰ میشم عمومی ...

بابا من درس پایم مث خر خوندم بعد برگشته ب من ۱۰ داده درصورتی ک کم کم باید ۱۸ میشدم با چند نفر دیگه هم انداخته 

بعد ب همشهری خودش ک گوهم بارش نیست ۱۷/۵ داده

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨