2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری مشکل تو خوابیدن پیدا کرده بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 30 پست
آخه همه میگن آخرای بارداری خوب بخوابید که بعدا بچه به دنیا میاد نمی‌تونید.با این وضعیت چجوری خب بخوا ...

منم مثل شما بودم،آخرا دیگه رو مبل نشسته میخوابیدم،اتفاقا کم کم به بی‌خوابی عادت میکنی انشاءالله بچه که به سلامتی بدنیا اومد زیاد اذیت نمیشی، 

منم دارم ب همین فک میکنم، من دو هفته دیگه زایمانمه انشالله فک نکنم تا سالها بتونم بخوابم خدا خودش ...

إن شا الله به سلامتی نی نی تونو به دنیا بیارید عزیزم🙏💚

نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بدخواب شدم تازگیا. دو سری هم پشت سرهم تو این ماه سرماخوردم. سرفه و ابریزش کماکان مونده بهم. شبا احساس کیپی دماغ و خفگی دارم.

از اونور پهلوهام میخان بترکن. 

بعد تا گرم خواب میشم. با درد کمر پامیشم یهو. میبینم هَی وای من، رفتم رو کمر. 😬😕

الانم گشنم بود یه نصفه کلوچه کوچیک خوردم و دوتا سیب سرش. چون سیب و عرق نعنا نجاتم میده از سوزش سر دل 😁

فعلا نشسته ام 

به محض دراز کشیدن اسید میاد تو حلقم 🙂

و با همه اینا خداروهزارمرتبه شکر که باردارم.  ان شاالله قسمت همه خانومای چشم انتظار مخصوصا بچه های نی نی سایت.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
من خوابم نمیبره مگه از خستگی بیهوش بشم، اونم با نفس تنگی و خفگی و تعرق شدید  بیدار بشم پناه ببر ...

عزیزممم😍 سه قلوه. خدا بهت صبر و توان بده 😅هزارماشاالله.سالم و سلامت بغلت بگیریشون. 

کلا زن باردار متابولیسم بدنش میره بالا و سریعتر گرمش میشه و نفس تنگی و اینا همه طبیعیه. دیگه خدا توان بده  به شما که ماشاالله سه تا فسقلی تو راه داری 😍😍😍❤❤❤

کمش مونده خداروشکرررر. طاقت بیار رفیق😅👍🏼

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
عزیزممم😍 سه قلوه. خدا بهت صبر و توان بده 😅هزارماشاالله.سالم و سلامت بغلت بگیریشون.  کل ...

ممنونننننن🙏🙏🙏🙏🙏انشالله🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏پکیدم بخدا

خیلی التماس دعا دارم، پیاممو حذف کردم گفتم ک چی مثلا 😂دیدم ریپ زدی😂🌹🌹🌹انشالله بسلامتی دورانتو بگذرونی شما هم

همه ی باردارا انشالله بسلامتی بارشونو زمین بذارن

و خدا دامن همه منتظرای نی نی رو سبز بکنه🙏🌹💜⁦♥️⁩🧿

شما لگنتون هم درد میکنه؟

نه زیاد. ولی کمرم گاهی. 

لگنم نه اون حد. موقع بیدار شدن از رو تخت و یا حالت دستشویی نشستن بین کشاله رانم یه درد خفیف میگیره. دیگه نمیدونم ربطی به لگن داره یانه. 

ممنونننننن🙏🙏🙏🙏🙏انشالله🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏پکیدم بخدا خیلی التماس دعا دارم، پیاممو حذف کردم گفتم ک چی ...

عه پاک کردی 😂 من زود ریپ زدم. 😂😂🤪🤪 

سخته ولی خدا توانشو بهمون میده. شک نکن. 

ممنونم عزیزم. ان شاالله. الهی آمین

جفتتون خلفیه یا قدامی؟

خلفی.

ربطی داره؟ 

عه پاک کردی 😂 من زود ریپ زدم. 😂😂🤪🤪  سخته ولی خدا توانشو بهمون میده. شک نکن.  ممنونم ...

توان ، صبوری ، و ...

خیلی چیزا از خدا میخوااااااممممممممممم

🙏🙏🙏🙏⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

اگه جفت خلفی باش کمردرد بیشتر میشه چون دقیقا کمر جنین در راستای کمر مادر قرار گرفته وجفت جلو هستش...

نه برعکس میگی 

جفت قدامی یعنی جفت جلو و بچه پشته 

مث بارداری قبلیم😁 

و جفت خلفی یعنی پشته و بچه جلو. 

فرقی نمیکنه. با بالارفتن سن بارداری کمر درد اضافه میشه. چه جفت جلچ باشه چه عقب.

چه بسا اینکه بچه تو هفته های اخر دو برابر جفت میشه و وزنش سنگین تر. پس جفت بیچاره مقصر نیس😂.