سلام دوستان من ۲۸ هفته ام.خیلیییییی سخت خوابم میبره.شبا تا ۲ بیدارم.صبحام بعد نماز تا ۹ و خورده ای بیدارم عوضش تا ظهر میخوابم.وقتی هم بیدار میشم کسل و هستم.واقعا درمونده شدم.دیشب ساعت ۳ به زور خوابم برد.
به خاطر هورمونهاس یعنی؟
هر کار میکنم خوابمو تنظیم کنم نمیشه.اگه صبح زود هم بیدار بشم کسل میشم کل روز و سردرد میگیرم🥺
نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یادش بخیر من پایین و کنار مبل خوابم میبرد شکممو به مبل میچسبوندم ولی فشار نمی اومد بهم یه دفعه میدیدی شوهرم بیدارم میکرد میکشید بیرون میگفت بچه خفه شد😂😂
آخه همه میگن آخرای بارداری خوب بخوابید که بعدا بچه به دنیا میاد نمیتونید.با این وضعیت چجوری خب بخوا ...
وایی من شب زنده داریی های الان روبیشتر می تونم تحمل کنم تا اون هفته ی اخر انقدر که سنگین بودم بعد باید ۳یا۴ بار میرفتم دستشویی حتی این پهلو به اون پهلو شدن برام سخت بود