انشالله موفق میشی ، کنکور هیچوقت عادلانه نبوده و نخواهد بود و قطعا تعیبن کننده آینده ات هم نیست
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد .
غصه نخور منم پشت کنکوریم هیچیم تو این چند ماه نخوندم الکی به خانواده گفتم دارم درس میخونم فردام میرم تر بزنم یه ماهه دیگه شارژ ایرانسل میاد از الان استرس روبه رویی با خانوادم وقتی رتبمو ببیننو دارم. ولی دوروزه مصمم و جدی تصمیم گرفتم سنگ از اسمون بیاد،هرجور شده باید تو این پنج ماه خورده ای پزشکی بیارم و میارم چون تو گوگل دیدم ادمایی ک با زمان کمتر و شرایط بد تر اوردن تو هم غصه نخور حتما تیر قبول میشی من ک به ایندم این قولو دادم.
انشالله مرداد وقتی رتبه ها بیاد هم من هم اسی میایم و رتبمونو ک صددرصد میشه باهاش پزشکی اورد رو اعلام میکنیم.
من ک همینجا میگم صفر صفرم و فردا کنکور دی رو گند میزنم ولی تو پنج ماه نیم مونده به کنکور تیر میخوام کولاک کنم و حتما هم میام اینجا اعلام میکنم رتبه تیرمو هم ی تایپینگ ویژه میزنم برای کسایی ک سال بعد تو شرایط منن تا انگیزه بگیرن.