2777
2789
عنوان

فردا باید برم کنکور بدم

235 بازدید | 21 پست

رو کنکور فردا حسابی باز نکردم 

ولی دلمم نمی خواد رتبه ام خیلی داغون ب‌شه

من دانش آموز تراز اول مدرسه امون بودم 

البته مدرسه امون سطحش بالا نیست پایینه ولی خب باراخره 

بچه هامون همه فک میکنن من پزشکی میارم 

در حالی که من تو آزمونا 60 هزار منطقه شدم 😭

برو بخواب 

فعلا کاری از دستت برنمیاد دیگه

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

ایشالله موفق باشی 

توکل بخدا🩵

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا پزشکی می خونی

آره عزیزم

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

انشالله موفق میشی ، کنکور هیچوقت عادلانه نبوده و نخواهد بود و قطعا تعیبن کننده آینده ات هم نیست

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد .

غصه نخور منم پشت کنکوریم هیچیم تو این چند ماه نخوندم الکی به خانواده گفتم دارم درس میخونم فردام میرم تر بزنم یه ماهه دیگه شارژ ایرانسل میاد از الان استرس روبه رویی با خانوادم وقتی رتبمو ببیننو دارم. ولی دوروزه مصمم و جدی تصمیم گرفتم سنگ از اسمون بیاد،هرجور شده باید تو این پنج ماه خورده ای پزشکی بیارم و میارم چون تو گوگل دیدم ادمایی ک با زمان کمتر و شرایط بد تر اوردن تو هم غصه نخور حتما تیر قبول میشی من ک به ایندم این قولو دادم. 

رتبه ات چند شد  چه جوری درس می خوندی  کلا چی کارا کردی  مشاور داشتی منابع ات چیا ب ...

یا خداااا🙄

من ٢۵٠٠ شدم 

بله مشاور داشتم و راهنماییم می‌کرد 

شما هم بهتره مشاور بگیرید و سوالاتون رو با توجه به شرایطی که دارید دقیق تر جواب بده

انشالله مرداد وقتی رتبه ها بیاد هم من هم اسی میایم و رتبمونو ک صددرصد میشه باهاش پزشکی اورد رو اعلام میکنیم. 

من ک همینجا میگم صفر صفرم و فردا کنکور دی رو گند میزنم ولی تو پنج ماه نیم مونده به کنکور تیر میخوام کولاک کنم و حتما هم میام اینجا اعلام میکنم رتبه تیرمو هم ی تایپینگ ویژه میزنم برای کسایی ک سال بعد تو شرایط منن تا انگیزه بگیرن.