2777
2789

خدایی از اعترافاتون بگید دور هم بخندیم😂😂

اقا خودم اعتراف میکنم که یه بار با دوس پسرم دعوام شد شدیدددد

میخواستم بهش بفهمونم مثلا حالم خیلی بده در صورتی که هرچی زور میزدم اشکم نمیومد. خلاصه پاشدم دو تا پیاز نزدیک چشمم پوست گرفتم🤣🤣 

شر شر اشک میومد فیلم گرفتم فرستادم براش همون لحظه با سیل پیاما و زنگاش رو به رو شدم😂

میدونم خیلی تباه بودم😂

شمام بگید

چنگیزجوجو هستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اگه یه تاپیک بزنیم پست اول عکس بذاریم حتی اگه کسی کامنت نذاره صرفاچون پست اول عکس داره میره گوگل؟؟؟

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏

اعتراف میکنم پای سفره یه نصف بشقاب غذا میخوردم میرم تو آشپزخونه دوتا بشقاب دیگ میخوزم ک کسی نفهمه 🤗

یاد بگیرید چه تو مجازی چ واقعی دل نشکونید درسته فضا مجازیه ولی رباط ک پشت اکانت ها نیست یک انسانه ک قلب و احساس داره.....امضام بمونه ب یادگار برا روزی که چندتا کاربر اینجا بهم تهمت زدن من بخشیدم ولی شاید خدا نبخشه... 
کدوم تاپیکت یگو گزارش بزنیم بترکه

همون که عکس کتب توشه  فک کنم دوتامونده به آخره خیرببینی هرچندتاگزارش تونستی بزن😓

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏