2777
2789
عنوان

از کارگزاری مفید بهم زنگ زدن...لطفا اونا که واردن به بورس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 8226 بازدید | 78 پست
خودت تو دست بگیر من دست خودمه در لحظه که میره بالا میفروشم آنی سود وارد حسابم میشه بعد فرداش مثلا می ...

میشه لطفا یکم توضیح بدید با چقدر پول میشه وارد شد و از کجا باید خریدو ...

من اصلا سردر نمیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یک و سیصد در صورتیه که سال ده ماهه باشه  ولی سال دوازده ماهه  صد میلیون ×۱۳.۵÷۱۲&n ...

الان درست حساب کردم میشه یک میلیون وصدوپنج تومن حق با شما بود عذر میخوان

خدایا نظری شاید بشود فرجی

ببين اگه پول نقد دارى و ميخواى تو بورس سرمايه گذارى كنى و هيچ اطلاعاتى ندارى خريد سهام صندوق بهترين كاره ، حتى تو روزاى منفى هم سودت سرجاشه، منظور از ١٣ درصد ساليانه اس ، ماهانش ميشه يك درصدو ٣ دهم درصد ينى برا ١٠٠ ميليون ١و ٣٠٠ ، كه من خريد صندوق كمند رو توصيه ميكنم سودش ٢٠ درصده و روز شماره هر موقع خواستى ميتونى بفروشى و دو روز ديگه تو حسابته🙂من كارمند كارگزاريم

نه گلم اشتباه نکن . این درصد سودی که کارگزاری بهم گفته سالیانه نیست ماهانه ست (البته با توجه بالا پا ...

عزیزم من شوهرم تو این کارا هست پول خوابوندن اشتباهه عزیزم بانک هم ماهی 18 درصد میده نه سالی 18 درصد من جاتون بودم پولم لازم نداشتم از طریق بورس سکه میخریدم پس انداز 

عزیزم من شوهرم تو این کارا هست پول خوابوندن اشتباهه عزیزم بانک هم ماهی 18 درصد میده نه سالی 18 درصد ...

سلام دوست عزیز عرضه اولیه که ارائه میشه فقط همون روز میشه خرید شنبه نمیشه خرید؟ 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
اخه این کارگزاری سالهاست کار میکنه . ولی نمیدونم در نهایت چقد زیر و رو بکشن  و بعد از شش ماه جو ...

من خودمم  کارگزاری میدم ولی همونی بهت گفتم بورس پولتو نخواب ن خیلی کم سود بعد از یک سال 13میلیون 500 نهایت گیرت بیاد بانک که بیشتر گیرت میاد ولی در کل من با خوابوندن پول مخالفم بورس سکه عرضه میکنه  به هر نفر پنج تا میدادن هرکس خرید 4 میلیون سود کرد 

ببين اگه پول نقد دارى و ميخواى تو بورس سرمايه گذارى كنى و هيچ اطلاعاتى ندارى خريد سهام صندوق بهترين ...

ممنون از توضیحاتتون ... البته کارشناس کارگزاری مفید بهم گفت که دو نوع صندوق دارن یه صندوق حامی که سودش ثابته و حدودا همینقدری که شما گفتید میشد(یعنی یک و نیم درصد ماهیانه )

اما یه صندوق دیگه هم معرفی کرد و گفت که سودش متغیره (یعنی با بالا پایین شدن بورس ممکنه بالا پایین بشه) ولی دو نکته گفتن یکی اینکه تا شش ماه نمیشه هیچ وجههی برداشت کرد یک نکته ی دیگه هم ک گفتن این بود که اصل سرمایه تون بعد از شش ماه بهتون برمیگرده حتی اگر بورس توی زیان باشه... 

درمورد این سیزده درصد هم که من توی تایپیک اشاره کردم ، ایشون نگفتن که ماهیانه اینقدر سود میده گفت دو ماه اخیر هر ماه اینقدر سود شده...

پس در نتیجه این میزان سود رو نباید تقسیم بر دوازده کنیم من فقط میخواستم مال همون یکی دو ماهی که سودش سیزده درصد شده رو بدونم چقد میشه که دوستان زحمتش رو کشییدن... ❤️