2777
2789
عنوان

از کارگزاری مفید بهم زنگ زدن...لطفا اونا که واردن به بورس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 8202 بازدید | 78 پست
سلام دوست عزیز عرضه اولیه که ارائه میشه فقط همون روز میشه خرید شنبه نمیشه خرید؟ 

سلام با قیمت کشف اولیه که دیگه نه با قیمت جدید که ‌‌شنبه خرید وفروش میشه البته احتمالا خریدار زیاده سخت گیرتون بیاد 

خدایا نظری شاید بشود فرجی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت چقدر سرمايه خوابوندي و چقدر سود كردين ؟ جون كارمندين و وارد

الان جو بازار جوريه كه يا بايد نوسان گيرى كنى يا اينكه صندوق بخرى  طورى نيست كه سهم بخرى به هواى سود كردن چند ماه نگه دارى ، من الان سرمايه اى ندارم تو بورس چون سال ٩٩ خوب سود كردم و پولمو كشيدم بيرون

الان جو بازار جوريه كه يا بايد نوسان گيرى كنى يا اينكه صندوق بخرى  طورى نيست كه سهم بخرى به هوا ...

معلوم شد واقعا اينكارع ايد..

دقيقا قبل اين جريانات بورس دوست من كه از ١٥ سال قبل توي بورس بود و براش تفريح بود  و مولتی میلیاردذ بود پولشو كشيد بيرون.به من نگفت نزار اصلا.منم حرفشو گوش دادم و جای دیکه سرمایه گذاری کردم.ولی چند نفر اقوام گذشتن خیلی گفتم نکنید حرفمو گوش ندادن همه گی صفر شدن

💕

صندوق بورس دو مدله یکیش مثل بانکه پولت ثابته هرماه سودش رو میده مثل کمند

یکمدلش سهامیه هرماه سود نمیده با شاخص کار میکنه بره بالا پول شما هم میره بالا نره نمیره مثلا یکماه شاید صفر باشه یکماه ۲۰ باشه مونده به بازار

دومی رو باید اهل ریسک باشی اگه نیستی بزار ثابت حدود 21 22 میده اما بانک شهر من شنیدم ۲۵ هم میده

۱۳ درصد صد میلیونو حساب کردم مگه بهت نگفتن سود ماهانه ۱۳درصده؟!

نه نه من کی گفتم سود ماهانه ...

ایشون در خصوص این مدل صندوق گفت اصلا سود ثابت نداره و سودش مشخص نیست... به همین من ازش پرسیدم که سود این دوماهه اخیر چقدر شده ایشونم گفت حدود سیزده و نیم درصد شده

نه گلم خوب که نرفتم بجاش بازار طلا سرمایه ام گذاشتم حداقل سرمایه ام جلو چشم خودمه

انشالله که پولت روزبروز بیشتر بشه من خیلی دوست دارم تو بورس فعالیت کنم.اما  فعلا با مبلغ مثلا ۱تومن اما کسیو برا راهنمایی تا حالا پیدا نکردم

گفت ماهانه سیزه درصده ، ماهانه چجور حساب میشه...اون که میگه تقسیم به دوازده مال سالانه ست

ماهانه 13 درصد؟!؟ الان سود بانکیشده 22درصد ماهیانه چراباید اونجا بزاری پس؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️