2777
2789
عنوان

بدم میاد به خانوادم کمک کنم

353 بازدید | 39 پست

بچه ها من قراره ضامن برادرم بشم کد ملیم هم دادم گف مشکلی نداره

ولی پشیمون شدم 

خوشم نمیاد ضامنش بشم 

البته خیلی گرفتاره پول واقعا لازمه 

ولی یادم میوفته گذشته چه کارایی باهام کرده خودش و زنش دوس ندارم هیچ کاری براش بکنم 

من یتیم بزرگ شدم منو مادر مریضمو از خونه انداختن بیرون سهم ارثیمونو زدن به اسم خودشون ما کلی مستاجری کشیدیم در عین بی پولی مادرم چون کسی نبود ببرش دکتر فلج شد آخرشم تو بی کسی فوت کرد وقتی بهشون فکر میکنم جیگرم آتیش میگیره گریم میگیره به اون همه بدبختی که منو مادرم کشیدیم فک میکنم 

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اومدم جبهه بگيرم ديذم واقعا بهش نمياد پسر و برادر باشه اينجور ادما خوب باشي سوارت ميشن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
چطوری جوابش کنم؟ جوری که زشت نباشه خواهرام همش میگن کمکش کن

همون خواهرا تو در به دري تو مادرت چه كردن بگو چند جا ضامن شدم مثه اينكه سقف داره نميتونم 

يا بگو شوهرم ناراحت شده 

بزار زشت بشه يه بارم بشو عين خود بي رحمش

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من بودم امروز فردا میکردم بعدم میگفتم چک دارم نمیشه ضامن بشم نمیدونم ی همچین چیزی خلاصه ک ضامن نمیش ...

بدبختی یه بدهی داشتم رفته پرداخت کرده اونم الان امروز رفته استعلام کد ملیم رو گرفته گفته مشکلی نداری 

...
بدبختی یه بدهی داشتم رفته پرداخت کرده اونم الان امروز رفته استعلام کد ملیم رو گرفته گفته مشکلی نداری ...

بدهيه رو پس بده بعد بگو ضامن دوسه تا همكارام شدم سقفم پره 

به فرضم بره بانك استعلام بگيره ميفهمه الكي گفتي خودش از نيتت باخبر ميشه