2777
2789
عنوان

جذاب ترین قشر جلمعه فقط عطر فروشا

423 بازدید | 26 پست

دقت ک میکنم خیلی جذب میشم ب عطر فروشا نه نمیتونم بگم بهشون لعنتیا همشم با کارت رفیقام عطر میخرم میدم ب خدشون😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

خوشم نمیاد خیلی هر هر کر کر میکنن با .مشتری ها 😑

من رو نمایشگاه ماشین دار ها کراش دارم 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز رفتم ی لباس فروشی بو بهشت میداد البته دوستم اصلا بوش رو دوست نداشت ولی من مست بوش بودم😍

بعد صاحب مغازه دو تا پسر بودن خیلی خوشتیپ 

دو تا مانتو برداشتم الان از دیروز فقط میشینم ی گوشه بو میکنم مانتو هارو برام فضای اونروز زنده میشه لباسا بوی مغازه میده

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
خوشم نمیاد خیلی هر هر کر کر میکنن با .مشتری ها 😑 من رو نمایشگاه ماشین دار ها کراش دارم 😂

دقیقا واسه همه یه پیس میزنن رو نبض دست بعد با انگشت میمالنش 😂

نمایشگاهیا خیلی باکلاس ترن و بعضا سلمانی ها 😣

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
فک کنم دیوونه شدی😐

چه طرز حرف زدنه

اینکه بوی عطر ی مغازه دوست داشته باشی ینی دیوانه شدی؟😐🙄😑😑

اخه خاطره بوی مغازه رو میخوای چکار🤣🤣🤣🤣

وایییییی جرررررر 😆😆😆😆

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
اخه خاطره بوی مغازه رو میخوای چکار🤣🤣🤣🤣

بوی ی عطر بود دیگ 😶 بوی عطرشو دوست داشتم 

مثل بوی لیمو که به سردی میره خیلی خوب بود عطرششش

منم دیروز رفتم ی لباس فروشی بو بهشت میداد البته دوستم اصلا بوش رو دوست نداشت ولی من مست بوش بودم😍 ...

😂😂😂😂عالی ای تو

خلاصه ک چشام دنیاییه