2777
2789
عنوان

جذاب ترین قشر جلمعه فقط عطر فروشا

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 26 پست
خوشم نمیاد خیلی هر هر کر کر میکنن با .مشتری ها 😑 من رو نمایشگاه ماشین دار ها کراش دارم 😂

😂😂😂😂اره بیناموسا ولی من عاشق بوی عطرم ولی ریه هام پر میشه نفس نمیتونم بکشم بعدش

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

واقعا،از هرلحاظ حساب کنی همیشه خوشبو هستن،عطر هدیه میدن از همه مهمتر کلی پول عطره و کلی سرمایه دار ...

اصن یکی از چیزای ک جذبم میکنه بوی خوبه واقعا اعصابمم خراب باشه عطر بو میکنم بهتر میشم

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا عطر فروش تو فامیل داریم اتفاقا هیچ کدوم جذاب نیستن هیچ خیلی هم نچسبن😂

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
دو تا عطر فروش تو فامیل داریم اتفاقا هیچ کدوم جذاب نیستن هیچ خیلی هم نچسبن😂

🌝😂😂نزن تو سر مال اقا 

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

🌝😂😂نزن تو سر مال اقا 

خدا می‌دونه قد کوتاه و چاق و خسیس😂😂😂

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
خدا می‌دونه قد کوتاه و چاق و خسیس😂😂😂

نکن اقا امشب پنجا تمن دادم عطر لبخند کثافت یارو از جلو چشام نمیره😂😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

نکن اقا امشب پنجا تمن دادم عطر لبخند کثافت یارو از جلو چشام نمیره😂😂😂😂

خب این شانس شمایه😂

اونم شانس مایه🥴

سلام 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂