2777
2789

خدا وکیلی ب منم بگین چ جوری تو پنج یا ده دقه دوش میگیرین توپنج دقه نهایت من بتونم دمای آب رو تنظیم کنم😅 هرچ فک میکنم ب نتیجه نمیرسم آخه رازتون چیه ب منم بگین😅

خب مرحله اول لباسا درمیارم 

مرحله بعد دو دست شامپو میزنم و آب میکشم

مرحله سوم نرم کننده مو میزنم 

مرحله چهارم سنگ پا میزنم 

مرحله پنجم لیف میزنم 

مرحله۶ صورتمو میشورم

مرحله۷ لباس رو درآریم بادست میشوری

مرحله آخرم ی دور آبکشی کل بدن و ی دورم آب میگیرم رو دیواره ها و کف حموم و هرچ ک برداشتم ی آب میگیرم میزارم سرجاش و حولمو میپوشم میام بیرون 

حموم کردن من با این روند حداقل ۲۰ دقه و حداکثر ۴۰ دقه طول میکشه الان همه نریزین سرم بگین چرا اسراف میکنی😯 کم پیش میاد ۴۰ دقه توحموم باشم معمولا بین ۲۰ دقه تا نیم ساعت میشه تایم حموم رفتنم ولی انگار عذاب وجدان دارم ک زیاده و کمترش کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک شما گفتی حمومه

اونی ک ۵ دقیقه طول میکشه دوشه ‌ک شامل ی ابگرم یا سرده

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

برا منم همینه 

تازه لباس نمیشورم سنگ پا هم نمیزنم 

بین نیم ساعت تا یک ساعت طول میکشه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

هر روز صبح ک بیدار میشم حتما حتما دوش میگیرم 

پنج دقیقه ای هم نیست نیم ساعت طول میکشه چون آب بازی میکنم 

قبلا عضو بودم بحث سیاسی شد تعلیق شدم....  اروشام یه دختر خوشبخت 17 ساله عاشق تکواندو 💙😊