2777
2789
عنوان

اونایی ک پنج دقه ای دوش میگیرین بیاین😅

| مشاهده متن کامل بحث + 4105 بازدید | 94 پست

منم یک ساعتی تو حمامم ولی خب کل تایم اب باز نیس 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
برا منم همینه  تازه لباس نمیشورم سنگ پا هم نمیزنم  بین نیم ساعت تا یک ساعت طول میکشه

ولی وقتی موهام کوتاه بود نهایتا ۱۵ دقیقه طول میکشید

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه کی حوصله داره هی ۵ دقیقه بره حموم من ۶روز یه بار میرم یه ساعت طول میکشه البته اینکه عرق نمیکنم هم موثره

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

من تشت میذارم آب رو میذارن رو آخرین درجه داغ و میام بیرون لباس درمیارم و دور میزنم 

تشت پر شد با آب سردی که اولش اومده تازه تنظیم دما شده خودش 

میرم اول سریع شامپو بدن میزنم پنج دقیقه 

بعد موهامو خیس میکنم که کوتاهم هست ، پنج دقیقه هم شامپو مو و یه دقیقه نرم کننده طاقت ندارم بیشتر بشینم 

بعدم حوله میپچم میام بیرون

خلاص 

یکبار من رفتم حموم شوهرم رفت دستشویی من زودتر برگشتم 

لباسامو قبلش تو اتاق درمیارم😅(چسبیده به حمومه)یه دور شامپو و یه لیف میام بیرون خخخخ

اما حموم اصلی هفته ای یبار اونم کیسه میکشم با سفیداب+ سنگ پا و ...بین نیم تا ۴۵ دیقه طول میکشه

خداجونم هزاران بار شکرت🙏

راستش من رو دیوارا آب نمی‌گیرم چون صبح قبل سرکار میرم حموم وقت نمیشه 

لباسارو درمیارم میندازم توسبد میام موهای خشکمو شونه میزنم یه دور. شامپو 

ماسک داخل حموم نمیزنم  زمستونام که صابون برای زبربغل  و ژل شستشوی بانوان میزنم داخل حمام  بقیه بدنمو نمی‌زنم چون خشک میشه همین حین اسکراب صورت مسواک  آبکشی 

اینا میشه یه رب  شیوم که لیزر کردم نیاز نیس

بیرونم که خشک کردن مو  ماسک مو بعد میبافم. لوسیون بدن عطر بعدم لباس می‌پوشم میرم سرکار