2777
2789

برو دکتر عزیزم

احتمالا برای هورمون‌ هات باشه 

شایدم عفونت داری

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم .تازه امروز مثلا پریود شدم صبح دو قطره اومده دیگه تمام.تا شش هفت روز بعد پریودی هم لکه دارم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
منم .تازه امروز مثلا پریود شدم صبح دو قطره اومده دیگه تمام.تا شش هفت روز بعد پریودی هم لکه دارم

چقدر منی تو.....

تموم نمیشه لکه لامصب

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
چقدر منی تو..... تموم نمیشه لکه لامصب

نرفتی دکتر؟من خیلی نگرانم ولی حوصله دکتر و معاینه ندارم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
نرفتی دکتر؟من خیلی نگرانم ولی حوصله دکتر و معاینه ندارم

نه وقت نمیکنم.قشنگ عین توعم.پریود یکی دو قطره داخل دستشویی...بعدشم لکه دارم.حالا من متأهلم خیر سرم بااین وضع

نه وقت نمیکنم.قشنگ عین توعم.پریود یکی دو قطره داخل دستشویی...بعدشم لکه دارم.حالا من متأهلم خیر سرم ب ...

منم متاهلم نمی‌دونم همیشه خوب پریود میشم ولی الان از صبح فقط دو قطره.

منم متاهلم نمی‌دونم همیشه خوب پریود میشم ولی الان از صبح فقط دو قطره.

آدم نمیدونه پریود هست،نیست؟

نوار بذاره،نذاره؟

رابطه داشته باشه،نداشته باشه؟

اونجامون هم تکلیفش با خودش مشخص نیست