یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
منی ک 8 ساعت درد زایمان طبیعی رو کشیدم ولی صدام در نیومد همه پرستار ماماها تعجب کرده بودن(ب دلایلی طبیعی نتونستم، سز شدم )وقتی اومدن و شکممو فشار دادن از شدت درد شرشر اشک میریختم 🥲 ولی وقتی شیاف اوردن بهتر شدم
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
منی ک 8 ساعت درد زایمان طبیعی رو کشیدم ولی صدام در نیومد همه پرستار ماماها تعجب کرده بودن(ب دلایلی ط ...
اخی چ سخت
خدایا ازت میخوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانیو دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حالوروحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.