2777
2789
عنوان

بهم سیلی زد بعد پیشونیم وبوسید 😑چیکارکنمم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جو! خانم مگه من با شما حرف زدم به شما چه اونی که باید بفهمه فهمید! نمیدونم چرا هرکی میخواد خودشو نخو ...

من شوهرم دوسال پیش برای اولین بار تو دعوا بهم ی حرف بد زد بهم گفت برو گ.و.ه بخور باورت میشه رفت سر کار جمع کردم رفتم خونه بابام فردا صبحش رفتم دادگاه.بهم زنگ زد کجایی گفتم دادگاه باورش نمیشد تا صحبت منو اون خانم عریضه نویس شنید باورش شد پنج دقیقه نشد اومد دادگاه گفت غلط کردم ببخش بیا بریم

جو! خانم مگه من با شما حرف زدم به شما چه اونی که باید بفهمه فهمید! نمیدونم چرا هرکی میخواد خودشو نخو ...

لحنتون خیلی بد بود ، استاتر هم کامنت منو لایک کرد پس ینی با من هم نظره😁درسته کار شوهرش اشتباه بوده ولی کار استاتر هم بد بوده ک ب مادرش توهین کرده،پس این فمنیست بازی مسخره رو کنار بزارین و یکم درک کنین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
به نظرم ربطی به برده بودن نداره  من خودم خط قرمزم مامانمه هیچ کس اجازه نداره توهین کنه بهش چه ...

من نمدونم چرا همه سرش تو کامنت ای بقیست؟ من نظر شمارو خواستم! واس کی نیست!؟ معلومه که هست یکی به شما توهین کنه فحش بده برو بر نگاه میکنید! به نظرتون فحش نمیدید چه بسا بدترم واکنش میدید! حالا فک کن طرف یکیم به خوابونه زیر گوشت به نظرت بغلش میکنی! خانم صاحب نظر بدتر نمیکنی! یا میپری بغلش! ملت رد دادن ریپ نزن اه نظرتون برای خودتون نگه دارید من با استارتر بودم خدا! کی بفهمیم تو هرچی سرک نکشیم نظر ندیم! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
لحنتون خیلی بد بود ، استاتر هم کامنت منو لایک کرد پس ینی با من هم نظره😁درسته کار شوهرش اشتباه بوده ...

درست کار استارتر بد بوده ولی شوهرش چرا قبلش توهین کرده بهش؟عزیزم نگه داشتن زندگی خوبه ولی ن ب قیمت اینکه شوهر هر کاری بکنه فحش بده زن هیچی نگه ما خانوما بد همو ک نمیخوایم منم نظرم این نیست استارتر بره طلاق بگیره ولی باید ی کم برای خودش ارزش قائل بشه

من شوهرم دوسال پیش برای اولین بار تو دعوا بهم ی حرف بد زد بهم گفت برو گ.و.ه بخور باورت میشه رفت سر ک ...

بیا نمیفهمن کار بزرگیه حالا برعکس بود میگفتن چرا سیلی زدی! 🙄اینام هست خوب نمیشه قضاوت کرد فقط نوک دماغ میبینن 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
درست کار استارتر بد بوده ولی شوهرش چرا قبلش توهین کرده بهش؟عزیزم نگه داشتن زندگی خوبه ولی ن ب قیمت ا ...

دقیقا آفرین، تو سری خور بشه آفرین 👌👍احسنت به این همه شعور

درست کار استارتر بد بوده ولی شوهرش چرا قبلش توهین کرده بهش؟عزیزم نگه داشتن زندگی خوبه ولی ن ب قیمت ا ...

میدونم کار شوهرش بد بوده ولی دیگ چون ی سیلی خورده دلیل بر برده بودنش نیس،من بیشتر از این لحن بدم اومد...و اینکه صلاح مملکت خویش خسروان دانند،شاید یکی شرایط طلاق ندارع،عاشق شوهرشه و...باید یه جاهایی کوتاه بیاد ، ی نسخه رو نمیشه برا همه پیچید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
لحنتون خیلی بد بود ، استاتر هم کامنت منو لایک کرد پس ینی با من هم نظره😁درسته کار شوهرش اشتباه بوده ...

عزیزم الان ذوق کردی لایک کرده بیا منم لایکت کنم ولی فکر نکن حرفت درست بوده گلم، ادمارو اشتباه میندازی! اون خانم جوابتون خوب داده!حق نداشته زنش بزنه. در ضمن اگر فمنیست مسخره نبود شما بایدتو اندرونی بودی و کتک خور با هوو حتی اجازه درس خوندنم نداشتی بدتر از طالبان! یکم دانشتو ببر بالا بد نیست بخدا! انقدرم مرد پرست نباش هیچی نیست پشتش! التماس تفکر و تعقل خدا عقل داده! 

عزیزم الان ذوق کردی لایک کرده بیا منم لایکت کنم ولی فکر نکن حرفت درست بوده گلم، ادمارو اشتباه مینداز ...

😂😂چ ربطی ب ذوق داره؟؟گفتی برا استارتر گفتم ، گفتم استارتر هم با من هم نظره...

آها اینا تاثیرات فمنیسته؟؟!عجب🤣 صرفا جهت اطلاع باید بگم خود غربی ها ب این نتیجه رسیدن ک فمینیسم چیزی جز نابودی زنان در پی نداشته،هر چیزی حدی دارع،اگه زیاد بخوای اینجوری باشی نمیتونی تو زندگی مشترک دووم بیاری

میدونم کار شوهرش بد بوده ولی دیگ چون ی سیلی خورده دلیل بر برده بودنش نیس،من بیشتر از این لحن بدم اوم ...

عزیزم منم عاشق شوهرمم خیلی زیاد ولی اون لحظه با خودم گفتم اگه جلوشو نگیرم دیگ سرم سوار میشه منم قصد جدایی نداشتم فقط میخواستم بترسونمش گفتم ک منم ب استارتر نمیگم سر ی سیلی برو جدا شو ولی باید ی حرکتی بزنه ک شوهرش بفهمه تحت هیچ شرایطی حق نداره رو زنش دست بلند کنه و نباید توهین کنه اگه توهین کنه توهینم میشنوه. مثلا تو همون خونه با شوهرش سرسنگین باشه... منم موافقم لفظ برده لفظ خوبی نیست ولی ایشونم شاید منظوری نداشته

عزیزم الان ذوق کردی لایک کرده بیا منم لایکت کنم ولی فکر نکن حرفت درست بوده گلم، ادمارو اشتباه مینداز ...

عزیزم شمام دیگ کوتاه بیا هر دوتون دچار سوتفاهم شدین از حرفای هم.ما اومدیم ب اسی راه حل نشون بدیم نیومدیم دعوا کنیم ک🤣