پریروز یع دعوای شدیدی کردیم که هم اون بهم توهین بدی کرد منم ازروعصبانیت بهش توهین کردم که بیشتر به مامانش بود تاخودش .به خاطراون بهم سیلی زد وپیشونیمو بعدش بوسیدو گفت به مامانم توهین نکن به خودم توهین کن تنها واکنش من بعدسیلی این بود مثل احمقارفتم بغلش 😭دوسش داشتم وکوتاه اومدم ولی اون خیلی مغروره چیکارکنمممم
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوم الکی جو نده دیگ؛!!با یه سیلی هیشکی برده نمیشه
جو! خانم مگه من با شما حرف زدم به شما چه اونی که باید بفهمه فهمید! نمیدونم چرا هرکی میخواد خودشو نخود اش کنه اه! شما کتک خوری به بقیه چه! الان تو خیابون دعوات شه یارو بزنه لت و پارت کنه بعد میپری بغلش! آشنا چه بدتر! دیوانه ایدا! ریپلای نکن خانم خشونت فیزیکی خشونته چه فرقی داره اخه! متوجه نیستی نظر منو ریپ میزنی!
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊