2777
2789
عنوان

بهم سیلی زد بعد پیشونیم وبوسید 😑چیکارکنمم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 61 پست
😂😂چ ربطی ب ذوق داره؟؟گفتی برا استارتر گفتم ، گفتم استارتر هم با من هم نظره... آها اینا تاثیرات فم ...

عزیزم مگه یار کشیه با نظر من موافقه یا تو! من نخواستم شما نظر منو بخونی یا لایک کنی یا موافقت یا رد! متوجه ای؟ حالا با شما باشه با من باشه مهم نیست! شما حتما میخوای بگی حرف من درسته! ولی من میگم گوشتو وا کن که الان زد زیر گوشت رفتی بغلش دفعه دیگه بدتر میکنه و میگه اینکه دوباره بیچارست میپره بغلم! در ضمن خواهشا نگو نیست اینا شما انگار فقط تو خونه بچه داری میکنی و از دادگاها و ادما بی اطلاعی! یا شایدم سنت کمه، ادم ظالم به مظلوم ظلم میکنه نه ظالم امیدوارم متوجه بشی باز الان متوجه نمیشی داستان داریم! 🙄بعد شما صرفا جهت اطلاع میگی با کدوم منبع میگی عزیزم باعث نابودی شده! اها اطلاعات طالبان! واه واه خاک عالم 🤣😂. هرچی میگن میگی چشم 😒. شما انگار خودت برده‌ای که میگی هرچی حدی داره و نمیتونی نگه داری! طرف بیاد کتک بزنه صرفا برای نگه داشتن زندگی بابا حداقل ی نگاه به دادخواست طلاقا کن کتک بزنه طرف حکم طلاق صادر میکنن شما جوگیری چه ربطی به حرف من و حد و اینا داره خلاصه شما دوست  داری شوهرت بزنتت و توجیحت کردن فمنیست بده شوهر هرکاری کنه اشکال نداره باشه زندگی کن  ولی خواهشا  واس همه ی نسخه نپیچ عزیزم! خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه گلم! خوش آمدی ربطی به فمنیست و اسلامم نداره تو هرجایی هر دینی کتک بده حالا شما خود عاقل پنداری میگی خوبه خود دانی 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
عزیزم شمام دیگ کوتاه بیا هر دوتون دچار سوتفاهم شدین از حرفای هم.ما اومدیم ب اسی راه حل نشون بدیم نیو ...

عزیزم من حرفم اینه که کامنت برای استارتره و اگر استارتر ریپ میکرد براش توضیح میدم که چرا اینطور گفتم، ولی ایشون فک میکنه عقایدش درست مطلقه و بقیه غلط و همه جا باید افاضه فضل کنه! و غیر مستقیم توهین! شاید منم از کامنتی خوشم نیاد ولی نمیام ریپ بزنم بی شخصیتی طرف میرسونه چون نظر برای استارتره نه اون فرد! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.