2777
2789
عنوان

حرفه و شغل خیاطی

2044 بازدید | 26 پست

سلام دوستان میشه راهنماییم کنید 

من می‌خوام وارد شغل خیاطی بشم و دو سه سالی فقط یاد بگیرم و تو خونه بدوزم البته ی نیز کوچولو هم دارم 

اینجا کسی خیاط هست که بهم کمک کنه و بهم انگیزه بده 

آیا درآمدش خوبه؟؟؟

دوساله یادگرفتم واقعا اگر علاقه داشته باشی لذت بخشه من کیف میکنم لباسای رنگارنگ و پیرهنای چین چینی واسه بچم و مانتو و پالتو واسه خواهرم و مادرم میدوزم 

ولی برای بقیه نه 

من به عنوان یه شغل خیاطی نمیکنم چون تو منطقه حاشیه شهر مردم حاضرن چند ملیون پول رنگ بدن ولی زورشون میاد واسه زحمت و رنج خیاط دست مزد بدن 

خیاطی واقعا زحمت داره هنریه که زیادی حوصله میخواد 

کار هرکسی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خوبه ولی زحمت هم داره  از اول چرخ صنعتی بگیر از این دیجیتالا هم نگیر قاطی میکنن جک ساده مو ...

چرخ صنعتی هم راسته و سردوز تهیه کردم ولی فعلا به طور واقعی تصمیم نگرفتم که شروع کنم چون میترسم کارم نگیره 

دوساله یادگرفتم واقعا اگر علاقه داشته باشی لذت بخشه من کیف میکنم لباسای رنگارنگ و پیرهنای چین چینی و ...

موافقم عزیزم ولی من دوست دارم علاوه بر دوخت و دوز برای خودم درآمد هم داشته باشم 

خیلی شیکه ودوخت تمیز منم میخام شروع کنم به آموزش شما چندوقت بعد یادگرفتین وتونستین بدوزین

والا من استعداد خیلی زیادی داشتم تو خیاطی تا سن 38سالگی کشفش کردم خخخ

همون دوخت اولم یه مانتو بود پاییزه 

یراست رفتم برای دوخت مانتو اما همه از بلوز یقه گرد دکمه ای شروع میکنن الان راحت دوخت میکنم چرخم خوب نیست وسایل خیاطی ندارم متاسفانه

اگه دنبال درامدی برو ارایشگری 

کراتینه 

میکرو کاشت ناخن مژه 

و اینجور کارا رو اموزش ببین  خیاطی درامد نداره خیلی هم سخت و پر رنجه 

اصلا برا درامد زایی خوب نیست ولی برا خودت و دخترت بدوزی خوبه

چقد گوشت تلخ