2777
2789
عنوان

حرفه و شغل خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 26 پست
والا من استعداد خیلی زیادی داشتم تو خیاطی تا سن 38سالگی کشفش کردم خخخ همون دوخت اولم یه مانتو بود پ ...

منم علاقه زیادی دارم و هیچ کدوم از ابزارشو جز قیچی ندارم فقط قیچی خریدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از سال ۹۲ رفتم یاد گرفتم بعد سه سال تو همون آموزشگاه به عنوان مربی مشغول شدم و همزمان مشتری هم داشتم. دنبال درآمد زیاد از خیاطی نباش. کار سختیه و مشتری هم زورش میاد بابت کاری که دو روز روش وقت گذاشتی پونصد تومن بده. اگه فقط خیلی عشق و علاقه داری برو سراغش. اگر دنبال درآمدی برو سراغ آرایشگری که مشتری واسه یک ساعت کار پول میلیونی میده. در ضمن برای خیاط شدن باید حداقل دو سه سال فقط یاد بگیری و بعدش چند سال کار کنی تا حرفه‌ای بشی ولی برای آرایشگری در عرض شیش ماه میتونی یه حرفه‌ش رو یاد بگیری.

من از سال ۹۲ رفتم یاد گرفتم بعد سه سال تو همون آموزشگاه به عنوان مربی مشغول شدم و همزمان مشتری هم دا ...

منم دارم ناخونکاری یاد میگیرم یک ماهه راه میوفتی اگه سلیقه و متریال خوب داشته باشی مشتری هم داری

شنیدم ژانومه خیلی خوبه کلا بجز چرخ خیاطی دیگه چه مدل چرخ باید داشته باشیم؟

سردوز،، راسته دوز،، اتو بخار مخزنی ببین سردوز 5نخ 13میلیون راسته دوز 13میلیون و اتو 7میلیون کلا متریالت 30میلیون میشه

اموزشم الان دوره ها 5یا 6میلیون هست نازک دوز مانتو دوز شلوار دوز هر کدوم حدود 6میلیون هزینش

سلام دوستان اگه خواستید من دوره های خیاطی دارم خیلی کامله سرچ کنی میبینی قیمتش میلیونیه من ۲۰۰ پول نت رو میگیرم خواستی تلگرامم پیام بده نمونه بفرستم برات trnm230

زرین و دوخت برتر و زهرا زارع و بخشایشی و .... هم دارم