2777
2789
عنوان

گوشی مخفی شوهرم، قلبم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 25 پست
گوشی مخفی نداره ولی پیام ک داده بود پاک کرده بود تو سطل زباله بودن من دیدم اونم با یکی نیس چند نفره& ...

شوهر من اگ‌باشه با یکیه ک همون قبلیه ک ده سال باهمن زنه متاهله حتی قبل منم باهم بودن خدا لعنتشون کنه 

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
شوهر من اگ‌باشه با یکیه ک همون قبلیه ک ده سال باهمن زنه متاهله حتی قبل منم باهم بودن خدا لعنتشون کنه ...

شوهره منم ک الان ۷ یا ۸ ساله ک دوست دختر قبلیش هم میشه هس اونم متاهل دوتا بچه داره😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا میدونی صدای پیامی ک میومدع از تبلتع بودع صدای اعلان پیام هرفرد تو واتساپم میشع تغییر داد شای ...

مطمعنم خودش نیس فیلت رشکن نداره دیشب چند دقیقه ک بهانه چیزی رفتم تو ماشین نمیدونی تا بیام چنبار صدام کرد من رفته بودم همون راه دسشویی تا دم در هال اومد ک کجایی چرا نمیای گفتم بابا دشویی ام ب روم نیاوردم هیچی ولی تمام دیشب نگاهش یجوری بود بهم میفهمیدم یه غلطی کرده

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
شوهره منم ک الان ۷ یا ۸ ساله ک دوست دختر قبلیش هم میشه هس اونم متاهل دوتا بچه داره😑😑

خدا لعنتشون کنه خیلی درموندم 😔

مطمعنم خودش نیس فیلت رشکن نداره دیشب چند دقیقه ک بهانه چیزی رفتم تو ماشین نمیدونی تا بیام چنبار صدام ...

اگ رانندگی بلدی ماشینو ازش بگیر اگ تبلتو برداشت از زیرصندلی ک هرچیع داخل همونع اگ دس بهش نزد ک ببربرات رمزشو بازکنن 

مال من با قدیمی ها و جدیدی ها و کلا با انواع و اقسام جنس ماده.

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم.