2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ابدومینوپلاستی پیش ایشون عمل شدم و نتیجه کار بسیار غیرحرفه ای بود و واقعا پشیمونم حتی بعد ...

سلام بانو توروخدا ب من میشه بگی چکار کنم می خواستم ماموپلاستی پیش این دکتر انجام بدم الان ک پیامتو خوندم منصرف شدم کارش خوب نیست؟ من نمی شناسم تو نت پیدا کردم پس پیشش نرم؟

سلام بانو توروخدا ب من میشه بگی چکار کنم می خواستم ماموپلاستی پیش این دکتر انجام بدم الان ک پیامتو خ ...

من دیر دیدم پیام شما رو، نمیدونم تا این لحظه عمل کردین یا نه در هر صورت پیش هر دکتری اگر عمل شدین امیدوارم راضی بوده باشین، بنظر من اشتباه محضه پیش دکتر شفیعی کسی عمل زیبایی انجام بده من تجربه ابدو داشتم و نتیجه افتضاحه بعد از دو سال نگاه میکنم به جای عمل افسردگی میگیرم شکمم در کل نامسطح شده یه جا جلوتره جای دیگه فرو رفته نسبت به کل شکم 😔 چون خودم از اینترنت پیدا کردم این دکترو اومدم کامنت گذاشتم کسی گول تبلیغاتشو نخوره مثل من

سلام بانو توروخدا ب من میشه بگی چکار کنم می خواستم ماموپلاستی پیش این دکتر انجام بدم الان ک پیامتو خ ...

سلام ببخشید دیر دیدم شاید تا الان عمل شدین 

من ابدو انجام دادم پیشش و نه فقط نتیجه من بلکه چند نفر دیگه هم ناراضی بودند ولی کار مامو این پزشک رو نمیدونم چطوره