2777
2789

المپیاد  ؟

نفر اول؟

بیخیال 

اگ نخبه ای اره 

فک نکن این بچه های تیز هوشان همه نخبه 

نخبه داریم ولی فقط تو ی رشته و درس خاص 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور شانس بیشتری داری

نیازم نیست از دهم فشار سنگین بیاری رو خودت

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
صد درصد کنکور. شانست بیشتره و اینکه فقط درسای دبیرستان رو می‌خونی.

عه؟ ممنون اخه یکی دو نفر میگفتن اگه یه درست خیلی قویه نسبت به بقیه اونو المپیادی بخون که دیگه نیازی به خوندن بقیه درسا نداشته باشی

عه؟ ممنون اخه یکی دو نفر میگفتن اگه یه درست خیلی قویه نسبت به بقیه اونو المپیادی بخون که دیگه نیازی ...

حجم مطالب المپیاد خیلی زیاده، در این حد که باید یکی دو ترم دانشگاه هم بخونی.

کاربری دست دو نفره

چندمی عزیزم؟ 

اگر متوسطه اول هستی انرژیت بذار روی المپیاد 

اگر دهم هستی پایه قوی داری (فرضا تیزهوشانی یا سال قبل خیلی مطالعه داشتی یا...) بازم متمرکز شو رو المپیاد یکسال تایم داری 

در نهایت اگر به امید خدا رتبه اوردی که خیالت راحته ولی اگر به هر دلیلی نشد بازم یکسال تایم برای کنکور داری 

حتما اگر میتونی کلاس برو (مخصوص المپیاد مثل imc) یا منابع المپیاد تهیه کن 

البته یک سوم تایمت هم بذار روی درسات که از کنکور عقب نمونی 

اگر یازدهم و دوازدهمی که فقط کنکور

هدفت چیه؟ از ایران بری؟ من المپیاد جهانی ریاضی رتبه اوردم

ماشالله 😍👏نه اتفاقا اصلا هدفم این نیست که با درس مهاجرت کنم. راستش هدف اصلی من اینه که با موسیقی توی دانشگاه ایتالیا پذیرش شم شرایطشم میدونم و اوکیم باهاش، اما مامانم میگه یا مرگ یا پزشکی😂😂😂

چندمی عزیزم؟  اگر متوسطه اول هستی انرژیت بذار روی المپیاد  اگر دهم هستی پایه قوی داری (ف ...

دهمم و تا الان کنکوری خوندم. الان کارت ورود به جلسه المپیاد رو دیدم تو کانال مدرسه یکم همچی هوایی شدم😂😂