2777
2789
عنوان

خام گیاه خواری

| مشاهده متن کامل بحث + 21854 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از همسایه های من طفلک سرطان معده داشت بردنش تو این گروه های خام گیاه خواری میگفتن اینا همش به خاطر غذاهایی که خوردی خام گیاه خوار بشی دوباره سلامتیت رو به دست میاری بنده خدا آخر عمری کلی عذاب کشید و آخرم خوب نشد 

مگه دستوراتش چجوریه سبزیجات خام میشوره میخوره دیگه

اره همش خام میخوره بعدم قد گاوی میخوره اصلا نشون نمیده همیشه هم دهنش میجنبه شده عین بزغاله 😅

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
بخدا کاری بهش ندارم رهاش کردم سی خودش ولی اونه ولمون نمیکنه یسری بچم گوشت مرغ نخورد فقط استخون رون م ...

براش اودراش رو درست نکن

فقط غذای روتین بپز

کم کم فشار میاد بهش درست میشه

برادر من فک میکرد خام گیاهخواری پایان همه بیماری هایت

تا یکی از دوستاش رو از دست داد که خام گیاهخوار بود

اعتمادشو از دست داد

خیلی اذیت بودیم تو مهمونیا و رستوران هیچی نمیخورد مدام اصرار بقیه...

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ویتامین B12 فقط توی گوشت هست.. و اکه این ویتامین ب بدن نرسه.. کم خونی ب وجود میاد.. و کم خونی رو هم ...

اصلا دکترا و کتاباشون قبول نداره هرچی بهش میگیم یجوری دیگ ج میده 

عین خریه حالیش نیس بیچاره مادرش واسش گریه میکنه خواهراش اعصابشون داغونه لاغر میبیننش اصلا براش مهم ن ...

🤔😕 پس برو گزینه بعدی ی شربت و قرص اسهال بریز توی کلم و کاهو ایناش  یا خدا عجباااا میفهمم استارتر شوهر منم ی حریفیه ک تاااا نداره درکت میکنم حالا شوهر من برعکسه هر روز خورشت و غذای خوب گوشتی و اینا میخواد دیوونه شدم هر روز هر روز 😵‍💫🥺🤒

عین خریه حالیش نیس بیچاره مادرش واسش گریه میکنه خواهراش اعصابشون داغونه لاغر میبیننش اصلا براش مهم ن ...

میدونی خوردن غذاهای لذیذ یکی از بزرگ ترین لذت های این دنیاست اینطور که میگی اراده اش خیلی قویه کاش تشویقش کنی این اراده رو جاهای دیگه هم  به کار بگیره

اونجاشو خط خطی کنه نشون بده🤦🏻‍♀️😂

😂😂😂😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تو خونه کباب و جوجه بپز بلکه بوش بزنه دلش بخواد

قورمه سبزی و همچین غذاهایی ک باشه میگه بخورید زودتر قبل اینکه من بیام یا اصلا ظهر خوپه نمیاد 

میدونی خوردن غذاهای لذیذ یکی از بزرگ ترین لذت های این دنیاست اینطور که میگی اراده اش خیلی قویه کاش ت ...

درد منم همینه ارادش فقط ب همینه ادم زورش میاد بقران 

همیشه بهش میگم کاری بهت ندارم کاری ب ما نداشته باش باز تکرار میکنه مثلا دیشب خواهرش نصف استکان شیر ب ...

عزیزم‌باید بره مشاوره 

ب امثال همسرت میگن ادم افراطی 

ازین بدتر هم میشه