2777
2789
عنوان

خام گیاه خواری

| مشاهده متن کامل بحث + 21855 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه های گیاهخوار رو دیدم  چهره هاشون دور از جون مثل مرده، ضعیف و بی روح

شوهر منم همین شده خیلی بد شده دیگ حتی دلم ب همخوابی باش نیس 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

برادرمن

بعد ۴ سال ول کرد

ولی هیچوقت مارو مجبور نمیکرد

ترغیب میکرد اما اجبار نه

خیلی بده کمبود ب ۱۲ میگیرن به مرور و بدتر بیماریایی مثل پوکی استخوان میاد سمتشون

مجابش کن نگیره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من یه مدت گروهشون داشتم واسه هر کدوم ازینا هزار تا ترفند معرفی میکنن که مثلا وای گوشت چیه جسد داری ...

تو همین نی نی سایت هم کاربرایی هستن که دیگران رو 

جسد خوار و ... خطاب میکنن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
روی ذهنش کار کن  یعنی چه 😵‍💫 مریض بشه پس فردا تو گیری والا اعصابم خورد شد از مشکلت  ...

واس همین تاپیک زدم ی مشورتی بکنم چکارش کنم یوقتایی بسرم میزنه ولش کنم برم ولی میدونم حواب نمیده 

واس همین تاپیک زدم ی مشورتی بکنم چکارش کنم یوقتایی بسرم میزنه ولش کنم برم ولی میدونم حواب نمیده  ...

چی شد ک همچین تصمی گرفت خانوادش میدونن؟

میشه برا آرامش دلم یه صلوات بفرستی توروخدا
حق باشماست اینطوری نمیشه که تو‌غذای شما دخالت کنه! شاید یکی دوست نداره  ای بابا چر ...

همیشه بهش میگم کاری بهت ندارم کاری ب ما نداشته باش باز تکرار میکنه مثلا دیشب خواهرش نصف استکان شیر ب بچم داد دو سالشه کل امروزمون بحث بود ک چرا میزاری شیر بخوره 

واس همین تاپیک زدم ی مشورتی بکنم چکارش کنم یوقتایی بسرم میزنه ولش کنم برم ولی میدونم حواب نمیده  ...

کسی هست که همسرتون ازشون حرف شنوی داشته باشن؟ مثلا دایی، عمو یا... که باهاشون صحبت کنید که ایشون هم با همسرتون صحبت کنن؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اگ گوشت نخوره.. کم کم پروتئین بدنش کم میشه.. و مشکلاتی مثل ریزش مو پیدا میکنه.. عملکرد بدن روی پروتئ ...

این حرفارو قبول نمیکنه کرونا ک گرفت گفت کرونا نیس سم زدایی بدنمه سم غذاهای پخته س داره از بدنم میره 

برادرمن بعد ۴ سال ول کرد ولی هیچوقت مارو مجبور نمیکرد ترغیب میکرد اما اجبار نه خیلی بده کمبود ...

تحت هیچ شرایطی قبول نمیکنه همه بسیج شدن باش کلی حرف میزنن همه خسته شدن حرف حرفه خودشه 

یه مدت براش انجام نده خودش که چندبار با این دستورات سخت غذا درست کنه بیخیالش میشه

مگه دستوراتش چجوریه سبزیجات خام میشوره میخوره دیگه

میشه برا آرامش دلم یه صلوات بفرستی توروخدا