کسی هست راجبش بدونه شوهرم دو ساله خام گیاه خوار شده خستم شد ازز کاراش حرفاش غذاش شکل و شمایلش دیگ بریدم سر شب دعوامون شد دوباره کسی هست خودش یا شوهرش تو این مسیر باشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی بده کمبود ب ۱۲ میگیرن به مرور و بدتر بیماریایی مثل پوکی استخوان میاد سمتشون
مجابش کن نگیره
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
حق باشماست اینطوری نمیشه که توغذای شما دخالت کنه! شاید یکی دوست نداره ای بابا چر ...
همیشه بهش میگم کاری بهت ندارم کاری ب ما نداشته باش باز تکرار میکنه مثلا دیشب خواهرش نصف استکان شیر ب بچم داد دو سالشه کل امروزمون بحث بود ک چرا میزاری شیر بخوره