2777
2789
عنوان

خام گیاه خواری

| مشاهده متن کامل بحث + 21849 بازدید | 110 پست

اول برو ب خانوادش بگو با مادرش صحبت کن

بعدشم اصن ی قدمم برندار برا درست کردن ناهار و شام گیاه خواریش

اصن بگو خودت درست کن 

تا میتونی جلوش بوی کباب راه بنداز 

یا با ولع و چیدمان و دیزاین غذا  با گوشت و مرغ و اینا بخورین

مبارزه کن باهاش 

یا برو دکتر بگو اینجوریه ی دارویی چیزی بریزن توی مثلا کاهو ایناش عین مثلا شربت اسهالی چیزی ک فک کنه داره مریض میشه ول کنه چشش بترسه 

مقابله کن تا شرش دامنت رو نگرفته والا🤦‍♀️

تحت هیچ شرایطی قبول نمیکنه همه بسیج شدن باش کلی حرف میزنن همه خسته شدن حرف حرفه خودشه 

خودش یه مدت دیگه خسته میشه

رهاش کن اصرار کنی فک میکنه خبریه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد که همچین تصمیم گرفت

نمیدونم از کجا اورد برنامشو همه کاراشون مجازیه سخن رانی و شرکت در جلسات راهنما میگیرن کلی دنگ و فنگ دارن برا خودشون 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
اول برو ب خانوادش بگو با مادرش صحبت کن بعدشم اصن ی قدمم برندار برا درست کردن ناهار و شام گیاه خواری ...

واااای چه راهکارایی😂😂😂😂😂😂 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خودش یه مدت دیگه خسته میشه رهاش کن اصرار کنی فک میکنه خبریه

بخدا کاری بهش ندارم رهاش کردم سی خودش ولی اونه ولمون نمیکنه یسری بچم گوشت مرغ نخورد فقط استخون رون مرغ دستش بود ازش گرفت انداخت سطل اشغال ی سیب بهش داد ک بخوره 

من یه مدت گروهشون داشتم واسه هر کدوم ازینا هزار تا ترفند معرفی میکنن که مثلا وای گوشت چیه جسد داری ...

ویتامین B12 فقط توی گوشت هست.. و اکه این ویتامین ب بدن نرسه.. کم خونی ب وجود میاد.. و کم خونی رو هم همه می دونن علائمشو.. عوارضشو... 

تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
مگه دستوراتش چجوریه سبزیجات خام میشوره میخوره دیگه

نه فقط این نیست

کلی چیز میز درست میکنن

بقول خودشون مثلا فسنجون گیاهی دارن که گردو و چیزای دیگه رو آسیاب میکنن میشه فسنجون مثلا

یا پودر جوانه گندم با آب خمیر میکنن نازک پهن میکنن تو سینی جلو آفتاب خشک شه میشه نون

🌷
این حرفارو قبول نمیکنه کرونا ک گرفت گفت کرونا نیس سم زدایی بدنمه سم غذاهای پخته س داره از بدنم میره& ...

امان از این کانال ها و چیزای چرتی ک توش مینویسن🤦🏻‍♀️

تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
ویتامین B12 فقط توی گوشت هست.. و اکه این ویتامین ب بدن نرسه.. کم خونی ب وجود میاد.. و کم خونی رو هم ...

اینو نشونشون بدن احتمالا قسمت روده بزرگش رو فقط توجه کنن😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اول برو ب خانوادش بگو با مادرش صحبت کن بعدشم اصن ی قدمم برندار برا درست کردن ناهار و شام گیاه خواری ...

عین خریه حالیش نیس بیچاره مادرش واسش گریه میکنه خواهراش اعصابشون داغونه لاغر میبیننش اصلا براش مهم نیس 

نه فقط این نیست کلی چیز میز درست میکنن بقول خودشون مثلا فسنجون گیاهی دارن که گردو و چیزای دیگه رو ...

خمیر جلو افتاب؟اسهال نمیشه؟

میشه برا آرامش دلم یه صلوات بفرستی توروخدا
کسی هست که همسرتون ازشون حرف شنوی داشته باشن؟ مثلا دایی، عمو یا... که باهاشون صحبت کنید که ایشون هم ...

هیچ کس فقط همگروهیاش بدبختی من همینه