2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودکشی کنم

346 بازدید | 28 پست

دلم میخواد فقط راحت بشم از این همه ترس و استرس و اضطراب

خستم بخدا

از سن کم همیشه درگیر ترس و استرس و اضطراب بودم

از چندروزِ هرروز دوتا امتحان ترم داشتم

فردا هم امتحان دارم ولی مغزم خستس

ترم آخرم بابامم بزور اجازه درس خوندن داده و گفته باید زود تمام کنی

الان منم دارم مثلاً ۷ترمه تمام میکنم

امااااا اگر امتحان فردا رو بیوفتم بابام بیچارم میکنه

دارم میمرم بچه ها

دلم میخواد یه لحظه خودمو بکشم تموم بشه بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس درس و اینا تمام میشه همش اصلا نگران نباش، انقدر مشکلات عجیب دیگه بعد ها سر راه آدم قرار میگیره که نگرانی راجب درس واقعا شوخیه در مقابلشون

یکم به خودت استراحت بده و بعد شروع کن مطالعه کنی. همه چیز خوب پیش میره..

عزیزمم بیا بغلم ❤

تو خیلی قوی باشه؟؟؟

طاقت بیار تموم میشه

همچی درست میشه

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍
استاد فقط توضیح داده الان میگه مسئله میارم هیچچچچ نمونه سوالی هم نداده نمونه سوالات اینترنت هم بر ...

سعی کن یکم بخوابی فردا ساعت چند امتحانته

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍
استرس درس و اینا تمام میشه همش اصلا نگران نباش، انقدر مشکلات عجیب دیگه بعد ها سر راه آدم قرار میگیره ...

پس کی تموم میشه؟

مت از ۵سالگی درگیرشم

مامانم بجای مهد و پیش دبستانی من رو دوبار گذاشته کلاس اول که پایم قوی بشه و دکتر بشم براش

همش دنبال آرزوهای خودشونن

بخدا از سن کم دارم استرس میکشم 

بریدم دیگه

الان که ترم آخر دانشگاهم هنوزم باید جواب پس بدم

ولی واقعاً اینبار فرق داره  بابام باهام اتمتم حجت کرده که این ترم باید تمامش کنم درس رو با نمره های بالا و دنبال کار بگردم

به جا کشتن خودت برو جایی یا کسی که بت استرس و بدبختی داره رو روش نفت بریز بسوزون.

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540