2777
2789
عنوان

زدن داغووووونم کردن کمک

1540 بازدید | 55 پست

من ماه پیش رفتم ابرو میکرو کردم و خط چشم زدم به اصرار یکی از دوستا که بیا اینجا خیلی خوبه و کارش عالیه و ارزون مبگیره کارش ۲۰ گول خوردم رفتم بماند که بی حس هم نشدم درست و حسابی و از دردش مردم و زنده شدم من به اون خانم آرایشگره گفتم من بن مژه میخوام خط چشم نمی خوام ....

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید

ولی برداشت برام یه خط چشم دنباله دار درست کرد الان خیلی ناراحتم و خیلی تو چشمه تازه دوستم همون موقع گفت زیر چشمتم بزن منم گفتم نه اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بده ببینم چجورشدی

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

همونجا بهش گفتم این پهن شده ولی گوش نکرد که گفت نه برو خونه یک ماهی که بگذره جا میفته و نازکتر میشه ولی الان دقیقا یک ماه گذشته اصلا نازک نشده که هیچ کم رنگم هست😭😭

واییی من بودم سکته میکردم

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

اگه عکس میذاری بذار شاید خوب شده عزیز فکر میکنی بد شده عادت نکردی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ببینید زشت نیست بهم میاد ولی تو چشمه من میخواستم نامحسوس یکم زیباتر بشه چشمام نه اینکه خط چشم باشه

الان خیلی ناراحتم

حالا اون دوستم بعد از یک ماه زنگ زده میگه اونی که زیر چشمش خط چشم زده ضخیم زده انقدر بد شده گفتم تو چرا پس انقدر اصرار داشتی که من بزنم زیر چشمم رو دیگه دهنش رو بست

من یکساله میکرو کردم صورتم ریز و ظریفه خودمم ابرو داشتم والا فقط تاجش خالی بود این برداشت یه ابرو سیاه کلفت برام زد تاجشم خیلی نزدیک هم کرده میکرو که نه شبیه هاشوره حالا یکسال گذشته تازه داره کمرنگ میشه پارسال داشتم سکته میکردم الان به زور کرم پودر و اینا درستش میکنم این بلا سر منم اومده