2777
2789
عنوان

چطوری کار پیدا کنم؟

7957 بازدید | 31 پست

سلام به همگی 

اینم اولین تاپیک من😍😂

منم به جمع نی نی سایتیا پیوستم💃

خببب بچه هااا سوالم اینه برای پیدا کردن کار (مثلا توی داروخانه یا مرکز لیزر...) باید خودمون بریم درخواست کار بدیم یا خودشون باید حتما قبلش آگهی بزنن 

یکم راهنمایی کنین لطفااا بدجور دنبال کارم تا به حال تجربه کار کردن رو نداشتم 

از اینکه برم جایی درخواست کار بدم بهم بگن نه بیزاررم ، باید چیکار کرد واقعا 

خانومایی که سرکارید چطوری رفتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چیه

تحصیلاتت و چه کاری میخوای تا بهت بگم

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
رشتت چیه تحصیلاتت و چه کاری میخوای تا بهت بگم

عزیزم لیسانس مدیریت بازرگانی دارم تازه درسم تموم شده و دنبال کار مطابق با رشتم هستم دولتیا که همش پارتی بازیه خصوصیا هم همشون سابقه کار میخوان 

عزیزم دارو خانه،نسخه پیچی باید دوره بگذرونی سریع جذبت میکنن،ولی آرایشی بهداشتیش باید خودت درخواست بد ...

اره عزیزم منظورم قسمت ارایشی بهداشتی بود چون خودم خیلی علاقه دارم به پوست و مو کلا سردر میارم اکثر محصولات رو میشناسم و نوع پوستای مختلف ،ولی همه داروخانه هااا پخش ارایشی بهداشتی کسی هست😖

عزیزم لیسانس مدیریت بازرگانی دارم تازه درسم تموم شده و دنبال کار مطابق با رشتم هستم دولتیا که همش پا ...

خب اول برو ایران تلنت عضو شو. یه رزومه بنویس

بعد برو سایتهای ای استخدام و جاب ویژن عضو شو تا آگهی های مورد نظرتو هر روز ببینی

هر جا خوب بود رزومتو بفرست. هر روزززز چک کن. سرچ کن

شاید لازم باشه مهارتی را بری یاد بگیری یا دوره از بگذرونی

برای جاهایی که آگهی ندادن

بشین مشخص کن کجا و کدوم شرکت یا مرکزی به رشته یا مهارتت نیاز داره

بعد بشین تو گوگل سرچ کن شرکتهای مربوط به اون کار در شهر خودت

شماره تماسشون و آدرسشون را پیدا کن و روزی به چندتاشون زنگ بزن. بگو در این زمینه جذب نیرو دارین؟یا کارآموز میخواین؟؟

اگه نزدیکن که حصوری برو و رزومتو که پرینت کردی بده بهشون

اولش خب سخته. نه میشنوی حتما

ولی به مرور ترست میریزه و یادمیگیری چی بگی

فقط نا امید نشو

حتی شده برو کارآموزی تا رزومت قوی بشه بعدش بتونی جای بهتر بری سرکار

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

خیلی از شرکتها به خاطر سخت بودن پروسه استخدام آگهی نمیدن

خودت زنگ بزن و بپرس

از طریق اساتید و آشنا هم سعی کن معرفی بشی به جایی که خیلی بهتره

اره عزیزم منظورم قسمت ارایشی بهداشتی بود چون خودم خیلی علاقه دارم به پوست و مو کلا سردر میارم اکثر م ...

برو بهشون بگو

ببینن بلدی و زرنگی حتی شده شیفتی میبرنت سرکار

رو مهارت فروشت کار کن و بگو میتونم درصد فروشتون را ببرم بالا

دوره مهارت فروش برو شرکت کن یا کتاب بخون درموردش