2777
2789
عنوان

چطوری کار پیدا کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7984 بازدید | 31 پست
خب اول برو ایران تلنت عضو شو. یه رزومه بنویس بعد برو سایتهای ای استخدام و جاب ویژن عضو شو تا آگهی ه ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت 

معمولا توی قسمت رزومه سابقه کاری رو میزنن و اینکه کجاها کار کردن ،خالی بمونه اون قسمت بد نیست ؟؟

و اینکه چه مهارت هایی یاد بگیرم خوبه؟ زبانم در حد متوسطه ، کامپیوتر هم تا حدودی بلدم ولی میخوام برم مدرک فنی حرفه ایشو بگیرم ، دیگه چی نیازه 

شما خودتون کارتون چیه اگه مشکلی نداری برای گفتنش

برو بهشون بگو ببینن بلدی و زرنگی حتی شده شیفتی میبرنت سرکار رو مهارت فروشت کار کن و بگو میتونم درص ...

اونجا اکثرشون فروشنده و تکنسین داروخانه هستن ببینن یکی اومده درخواست کار بده میگن نه نیازی نداریم کخ کسی جاشونو نگیره ،خود دکتر نیست که تصمیم بگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم از توضیحاتت  معمولا توی قسمت رزومه سابقه کاری رو میزنن و اینکه کجاها کار کردن ،خالی ...

هر مهارتی داری بنویس

از زبان تا کامپیوتر و ...

سابقه کار هم نه دیگه خالی بذار

من کارشناس ارشد یه بخشی توی یه شرکت هستم

و تقریبا همینطوری کار پیدا کردم

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
اونجا اکثرشون فروشنده و تکنسین داروخانه هستن ببینن یکی اومده درخواست کار بده میگن نه نیازی نداریم کخ ...

با خود دکتراشون حرف بزن

بپرس دکتر کی میاد. منتظر بمون تا بیاد

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
مرسی عزیزم از توضیحاتت  معمولا توی قسمت رزومه سابقه کاری رو میزنن و اینکه کجاها کار کردن ،خالی ...

ببین برای کاری که مدنظرته چه مهارتهایی لازمه

مهارت فروش

ارتباط سازی

روابط عمومی بالا

کار تیمی

مهارت حل مسئله

مهارت پیگیری

آفیس

تولید محتوی

زبان و ترجمه

آشنایی با محصولات پوستی

هر چی مهرت بیشتر خب بهتر...

اگه سابقه نداری برو یه شرکتی که معتبره تو زمینه کاریت

بگو میخوام کارآموز بشم. حقوق نمیدن ولی سابقه درست میکنی

مثلا بخش بازرگانی . بخشی که نامه نگاری بین المللی انجام میدن. با زبان متوسط هم میتونی

وقتی اصول نامه نگاری و تنظیم سندهاشونو یادبگیری میتونی همینو بنویسی سابقه کار

یا هر بخش دیگه

مثلا امور دفتری. کار با نرم افزارهاشونو یادمیگیری و ...

اگه سابقه نداری برو یه شرکتی که معتبره تو زمینه کاریت بگو میخوام کارآموز بشم. حقوق نمیدن ولی سابقه ...

مرسی عزیزم از راهنماییت، خیلی لطف کردی واقعا عالی توضیح دادی ❤

اگه سابقه نداری برو یه شرکتی که معتبره تو زمینه کاریت بگو میخوام کارآموز بشم. حقوق نمیدن ولی سابقه ...

درخواست دوستی دادم اگه سوالی داشتم بپرسم ازتون دوست داشتین قبول کنید خوشحال میشم

سلام دوستان  در مورد کار سوال داشتین من خودم تو حوزه طب سنتی فعالیت دارم در این زمینه میتونم راهنماییتون کنم که چطور به این حوزه وارد بشین  آموزش ببینین ویزیت کنین و به درآمد برسین  

@aksir_teb  این آی دی منه تو فضای مجازی  البته روبیکا پیام بدین زودتر پاسخ میدم. اومدین بگین که از نی نی سایت هستین