2777
2789

برای کاری بابام ازما پول قرض گرف حدود۴۰ملیون

بعد الان یه ماه گذشته پول دیتش اومده

زنگ زد گف الان پولتونو لازم دارین یا بزارم یه ماه دیگ برای عملت همون موقع پولو بزنم الان بقیه قرضاموبدم

گفتم اگ میشه ک بدین چون دستمون خالیه براعملمم لازم داریم

شوهرمم میخواد پول قرض کنه ازباباش بورس کالابنویسع

گف باشه میریزم خیلیم عذرخواستم ولی حس میکنم زشت شد فک کرذ دروغ میگم ک پولو پس بگیریم

بنظرتون بگم فعلا شوهرم گفته لازم نداریم؟بکونه فعلادستت

🥲🥲🥲🥲

تاپیک تکراریه چون نشراتش زیادنیودمجدد تاپیک زدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه یطوری گف اگ لازم ندارین بعدا بدم مشخص بوددلش میخوادبگم نه بمونه

اها اینجور گفته پس شاید مایل بوده که تعارفشو نگیری ،، حالا اگه واقعا نیاز خاصی ندارین به پولتون بگو فعلا عجله ای ندارید و همون موقع عمل بهت بده شاید بدهکاریای واجب تر داره 

الهی گاهی نگاهی 
پیش شوهرت زشت نمیشه این کارو کنی؟

شوهرم اصراری نداره پولو بگیریم

من چون میدونم بابام بدحساب و بی خیاله خودم عجله م بیشتره ک بگیرم

چون میدونم بخوام بگیرم کلی اذیت میکنه

اها اینجور گفته پس شاید مایل بوده که تعارفشو نگیری ،، حالا اگه واقعا نیاز خاصی ندارین به پولتون بگو ...

نمیدونم بابام خیلی بیی خیاللله خیلییییی اگ هیچی نگم اصلا به فکر پس دادن نمیفته خودم بیشترعجله دارم بگیرم

اون وقت یکی مثه من پول میدم یه وقتایی به پدر مادرم اصلا پس نمیگیرم بخان پسم بدن دعوامون میشه پدر و م ...

ادم با پدرمادرش حساب کتاب نداره واقعا ،، ولی اسی احساس میکنم چون پول شوهرش هست خجالت میکشه پیش شوهرش

الهی گاهی نگاهی 
ادم با پدرمادرش حساب کتاب نداره واقعا ،، ولی اسی احساس میکنم چون پول شوهرش هست خجالت میکشه پیش شوهرش

نمیدونم والا شاید من خیلی وابسته م به پدر مادرم راحتیشون برام مهمترین چیزع حالا پیش شوهرم خجالت بکشم یا نکشم، واقعا هم همینطوره ادم با پدر مادرش حساب کتاب نداره 

نمیدونم والا شاید من خیلی وابسته م به پدر مادرم راحتیشون برام مهمترین چیزع حالا پیش شوهرم خجالت بکشم ...

به پدرم پیام دادم گفتم فعلا نیازنیس پول لازم نداریم

ممنون ازنظرتون