2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضرر داره خیلی. تحقبق کنید

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

هرکی میگه ضرر داره هم چرت میگه هم اینکه چون بلد نیست بزنه یه چی میپرونه

من ۱۱ساله میزنم نه افتادگی رحم دارم نه مشکل دیگه 

همه این کیودی هام چند روز بزنی رفع میشه  برای شروع طبیعیه کبودی چون بالاخرع ضربه میخوره به بافت بدن و بعد چند روز کلا از بین میره 

بدنفرم میگیره

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
هرکی میگه ضرر داره هم چرت میگه هم اینکه چون بلد نیست بزنه یه چی میپرونه من ۱۱ساله میزنم نه افتادگی ...

عزیزم چکار کنم نیفته ازم؟ بعدم شما چند وقته جواب گرفتی؟ شکم داشتی؟

آیا کسی آنقدر دوستت دارد،که از جهان نترسی؟
عزیزم چکار کنم نیفته ازم؟ بعدم شما چند وقته جواب گرفتی؟ شکم داشتی؟

عزیزم چند بار باید بزنی

هی بزنی تا قلقش دستت بیاد 

پاهات رو عرض شونه نگه دار

من هر بار که میزنم در عرض یک هفته تغییرشو حس میکنم

تا پر خوری میکنم شکمم میاد جلو چند بار بزنم جمع میشه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
عزیزم چند بار باید بزنی هی بزنی تا قلقش دستت بیاد  پاهات رو عرض شونه نگه دار من هر بار که می ...

اولش شکم داشتی زدی؟ و بعد چند وقت جواب گرفتی؟ خدایی دیدم میفته و کبودم کرد گفتم دیگه نمیزنم بی انگیزه شدم😭

آیا کسی آنقدر دوستت دارد،که از جهان نترسی؟