2777
2789
عنوان

دلم گرفته.

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 65 پست
میدونی دلم ازچی میسوزه خودشم مث من بچهاش پشت هم بودن میکه کسی کمکم نکرد الان منودرک نمیکنه شغل برادر ...

خیلی زور داره فرق گذاشتن  توهم زیاد تحویلش نگیر   بچه های قدیم و الان زمین تا آسمان فرق دارن.  واقعا وظیفه داشت حداقل  هفته ی بار بیاد بچه هارو نگه داره که تو هم ب خودت برسی 

اره تابستون کوچیکتربودن بهتربود بیرون میرفتیم الان سرده منم شمالیم همش بارونه افتادم توخونه 

عیب نداره از بارون لذت ببر ارامبخشه بچه هاتم بزرگ میشن بیرونم میری میگردی این روزا خیلی زود میگذره مطمئن باش 

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب یکم بابچه هات سرگرم شو بچه هات کوچیکن یه سال بگذره یا تابستون بیاد میری بیرون ناراحت نشو ابن ...

بقول شما سختیم یسال دیگست مانلیم یسالوهشت نه ماه بشه سختیاش تمام میشه منم راختر میشم بچها مهد ومدرسه میرن کم کم.زمستون تموم میشه روسیاهی واس ذغال میمونه

بقول ضمضا سختیم یسال دیگست مانلیم یسالوهشت نه ماه بشه سختیاش تمام میشه منم راختر میشم بچها مهد ومدرس ...

دقیقا منم مث شما کارم خیلی گیر بود دریغ از یه کمک کوچیک فقط مامانم و خواهرم کمکم کردن منم روحیم ضعیفه زود ازدستش میدم اونا هستن ک برش میگردونن خدا اونا رو واسه من زیاد نبینه همیشه کنارم باشم

البته همسرمم ادم بادرکی هس بجز اینکه به زور نگه بریم خونه مامانم😂🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
خیلی زور داره فرق گذاشتن  توهم زیاد تحویلش نگیر   بچه های قدیم و الان زمین تا آسمان فرق دا ...

هیییی خاهر.هفتع ای یبار نخاستم ماهی یباربیاد من برم خریدامو بکنم بخدا شلوارندارم توخونه بپوشم اینترنی سه تاخریدم همشون بهم تنگن.بهدا بوهامم ارومن خودشم همش میکع توشانس داری ارپمن بوهای من شیطون بودنو فلان اکه بیادم اذیتش نمیکنن بچها

دقیقا منم مث شما کارم خیلی گیر بود دریغ از یه کمک کوچیک فقط مامانم و خواهرم کمکم کردن منم روحیم ضعیف ...

😂😂حالا من قبل تاپیک زنگ زدم شوهرم زودببا بریم خونه‌مادرت میگه اونا زود مبخابن نمیخواد بریم⁦☹️⁩⁦☹️⁩ببین به خدی حوصله من سررفت خونه اونام حاضرم برم

هیییی خاهر.هفتع ای یبار نخاستم ماهی یباربیاد من برم خریدامو بکنم بخدا شلوارندارم توخونه بپوشم اینترن ...

چی بگم والا واقعا سخته منم با اینکه شوهرم زیاد بیرون نمیبره ساعت ۸ میگیره می‌خوابه   من خودم حداقل هفته ۳ بار ب بهونه خرید با پسرم میرم میگردم  وگرنه تا الان دیونه شده بودم

😂😂حالا من قبل تاپیک زنگ زدم شوهرم زودببا بریم خونه‌مادرت میگه اونا زود مبخابن نمیخواد بریم⁦☹️⁩⁦☹️⁩ ...

خخخخ عیب نداره چیزی نموند تاعید یکمم دووم بیار دختر😁

خوشحالت یدونه بچه داری دستش میگیری میری

بچه هات ناخواسته پشت سرهم اومدن یاخودت خواستی

چن سالته بچه بزرگت چنسالشه

خوشحالت یدونه بچه داری دستش میگیری میری

مادرشوهرم داره مخ شوهرم میزنه برا بچه دوم همش میگه اگه اتفاقی بیافته برا بچت بدون بچه میشی خیلی بهم برمیخوره بهش گفت خدا بخواهدده تا بچه هم داشتی همه رو یجا ازت میگیره بجای اینکه دعا کنی خدا برات نگه داره اینجوری میگی بچه دوم بیاد واقعا دیوونه میشم از مامانم که دورم سال دیگه هم پسرم باید مدرسه بره هیچ کی رو ندارم که بره بیاره و ببره مدرسه  با اینکه با مادرشوهرم و دوتا جاری هام توی ی ساختمونیم اصلا جز اذیت خیری ندارن واسم

بچه هات ناخواسته پشت سرهم اومدن یاخودت خواستی چن سالته بچه بزرگت چنسالشه

دوتای اول میخاستم سومی یهویی شد اولی مهرماه سه سالشه دومی بهمن ماه دوساله میشه سومی هفت ماهشه.خودم۳۳شدم

مادرشوهرم داره مخ شوهرم میزنه برا بچه دوم همش میگه اگه اتفاقی بیافته برا بچت بدون بچه میشی خیلی بهم ...

نه سال بعد بدترین زمانه یا قبل مدرسه بابد دومی میاوردین با بعدش.ول کن بابا حوصله دارین توجه نکن اگه واقعا نمیخای رای شوهرتم بزن