2777
2789
عنوان

دلم گرفته.

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 65 پست
نه ناراحت نشدم دوتا بچه نه سه تا بچه اخریم هفت ماهشه.خودم ارایشگر هستم اما بخاطر بچها موندم خونه یمد ...

ب شوهرت یا ی آشنا بگوهفته ای . ی روز بیاد پیش بچه ها شما برید پاساژ گردی و خرید  استخر واقعا مادرا نیاز دارن. حداقل هفته ای ده ساعت برا خودشون وقت بزارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم روپسردومیم حسی نداشتم اما الان میپرستمش

اره عمه من میخواس سقط کنه خیلی تلاش کرد هرروز خودشو میزد قبل اونم دوتا پسر داشت بدنیا اومد الان۶سالشه اون یکیارو نمیدونه فقط اونو میدونه میگه این نفس منه خارتوپاش بره من مردم 

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
ب شوهرت یا ی آشنا بگوهفته ای . ی روز بیاد پیش بچه ها شما برید پاساژ گردی و خرید  استخر واقعا ما ...

مادرشوهرم کوچه روبرومه اما دریغ از یه کمک اونوقت رفته پنج ماهه خونه حاریم اون استراخت مطلقه.شانس ندارم بخدا مادرمم مشکل پا داره و کمر باواکرراه میرع خونم طبقه سومه نمیتونه یاد اسانسور ندارم خاهردوقلومم بچه کوچیک داره و رو بچش حساسه دعواشون نشه یبار.شوهرم میکه بعد عید پسرا میفرسته مهد اما من توزمستون دلم گرفته همش توخونم😭

عزیزم سومیم پسره

بعله

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
مادرشوهرم کوچه روبرومه اما دریغ از یه کمک اونوقت رفته پنج ماهه خونه حاریم اون استراخت مطلقه.شانس ندا ...

چه بد منم شانس ندارم پسرم گذاشتم پیش مادرشوهر که برم باشگاه  بد ی هفته گفت نگه نمیدارم.  ولی دخترای جاریم تا ۵ سالگی بزرگ کرد تا جاریم سرکار بره خدا بزرگه این روزا هم میگذره

مال من سومی دخمل شد

عه خداواستون حفظشون کنه

خوشبحالت خاهرت میاد خاهرمن خودش بچه کوچیک داره نمیاد زیادخونم

خواهر منم دخترش۹سالشه باپسرم دعوا اینا میگیرن توجه نمیکنیم چون تنها کسیه ک از افسردگی درم میاره مامانمم هستا ولی اونم خودش کلی مشکل داره شوهرمم مث شوهر شما شب۱۲میاد من هراز گاهی خودمم میرم بیرون یا جمعه ها کلاباشهرم میرم بیرون

چه بد منم شانس ندارم پسرم گذاشتم پیش مادرشوهر که برم باشگاه  بد ی هفته گفت نگه نمیدارم.  و ...

میدونی دلم ازچی میسوزه خودشم مث من بچهاش پشت هم بودن میکه کسی کمکم نکرد الان منودرک نمیکنه شغل برادرشوهرم دولتیه دوظهزخونست اما من بدبخت ۱۱شب مباد سوهرم بازمیره اونحا خونه من نزدیکشه نمیاد .همین حاریم حاملگیتی قبلیشم لستراختی بود مباوردش خوتش نه ماه پیشش بود .من بوه اولم شش ماه بود دومی حامله سدم دومی شش بود سومی رو اما یه روزم نیامد کمکم.خلاصه خامله بودم دوتا بچه زیر دوسال داشتم کم میاوردم باهم مشکلم نداریم اما کلا دستم نمک نداره 

خواهر منم دخترش۹سالشه باپسرم دعوا اینا میگیرن توجه نمیکنیم چون تنها کسیه ک از افسردگی درم میاره ماما ...

منم فقط جمعها باهمسرم هستیم میریم بیرون اما بچهام سه ساله دومی نزدیک  دوساله و  سومی هفت ماهه هستن.بچه خاهرمم یسالونیمه هست زیاد نمیاد پیشم

منم فقط جمعها باهمسرم هستیم میریم بیرون اما بچهام سه ساله دومی نزدیک  دوساله و  سومی هفت م ...

اره خب یکم بابچه هات سرگرم شو بچه هات کوچیکن یه سال بگذره یا تابستون بیاد میری بیرون ناراحت نشو ابن روزام میگذره

اره خب یکم بابچه هات سرگرم شو بچه هات کوچیکن یه سال بگذره یا تابستون بیاد میری بیرون ناراحت نشو ابن ...

اره تابستون کوچیکتربودن بهتربود بیرون میرفتیم الان سرده منم شمالیم همش بارونه افتادم توخونه