سلام تروقران کسی بیاد کمکم کنه خیلی تو قرض هستیم دو سه بانک ازمون پول میخواد اینورم مغازه پیش خونمون
بانک اولی برای وام ازدواج هر ماه باید 3ملییون بودیم الان دو ماه و نیم ندادیم چون خیلی قرص داریم اصلا نمیرسیم
اینور بچه شیر خشک و پوشاک
بانک دومی مهر هست فکر کنم چون همسرم وام گرفته من زیاد اطلاع ندارم فقط میدونم این بانک اینقد ازمون میخواد بابت این ولی این بانک بابانک دومی باید هرماه 3800سه ملییون هشصد بدیم
مغازه پیش خونمون ازمون 11ملییون و خورده ای میخواد چون همسرم نمیرسه گفته نسیه باز کنیم پیش مغازه باز کردیم الان مال دو ماه شایدم کمتر شده 11ملییون خورده ای
همسرم خیلییی داره حرص جوش میخوره الانم سرکار میرفت یهویی سرپرست بیشعور بی وجدان گفته نیا نمیخامت سر کار الانم بخاد فردا برسه برای ثبت نام شرکت سرکار. دو ماه دیگه حقوق مدن دارم دیوونه میشم بقران هی میگم خدا بزرگه هی طلبکارا زنگ میزنن دوسال ازدواج کردیم حتی البوم ازدواجمون نیوردیم فقط ازمون 4ملییون و 200فکر کنم بخواد ولی چون گفتیم زیاد مهم نیست گفتیم اول قرضای مهم بدیم تاالان باز نشدن این قرضا من نگران همسرمم هی میگه گوشیمو میفروشم ن خونه داریم ن ماشین ن هیچی وگرنه داشتیم میگفت ماشین لااقل میفروشم خیلی داره بهش فشار میاد منم نمیدونم چطوری تو همکده کارکنم حس میکنم بلد نیستم نمیتونم و سخته تروخدا یکی بیاد بگه من بدبخت چیکارکنم از استرس ناخونی نموند برام دارم دیوووونه میشم همسرم الان زده بیرون تو این هوای سرد و برفی دنبال کار میگه لااقل نون یک شب در بیارم بخدا شده گشنگی بکشیم ولی بچمون تو رفاه باشه 😭😭😭😭😭وای دارم کم میارم مستاجر هستیم خیلیییی گرون شده همه چی من دیگه نایی ندارم یکی بیاد بگه چیکارکنم همکده چطوره. چ کارخونگی سراغ دارن ک بتونم انجام بدم خیلیی خیلییییی حالم بده