2777
2789

سلام تروقران کسی بیاد کمکم کنه خیلی تو قرض هستیم دو سه بانک ازمون پول میخواد اینورم مغازه پیش خونمون 

بانک اولی برای وام ازدواج هر ماه باید 3ملییون بودیم الان دو ماه و نیم ندادیم چون خیلی قرص داریم اصلا نمیرسیم

اینور بچه شیر خشک و پوشاک 

بانک دومی مهر هست فکر کنم چون همسرم وام گرفته من زیاد اطلاع ندارم فقط میدونم این بانک اینقد ازمون میخواد بابت این ولی این بانک بابانک دومی باید هرماه 3800سه ملییون هشصد بدیم 

مغازه پیش خونمون ازمون 11ملییون و خورده ای میخواد چون همسرم نمیرسه گفته نسیه باز کنیم پیش مغازه باز کردیم الان مال دو ماه شایدم کمتر شده 11ملییون خورده ای 

همسرم خیلییی داره حرص جوش میخوره الانم سرکار میرفت یهویی سرپرست بیشعور بی وجدان گفته نیا نمیخامت سر کار الانم بخاد فردا برسه برای ثبت نام شرکت سرکار. دو ماه دیگه حقوق مدن دارم دیوونه میشم بقران هی میگم خدا بزرگه هی طلبکارا زنگ میزنن دوسال ازدواج کردیم حتی البوم ازدواجمون نیوردیم فقط ازمون 4ملییون و 200فکر کنم بخواد ولی چون گفتیم زیاد مهم نیست گفتیم اول قرضای مهم بدیم تاالان باز نشدن این قرضا من نگران همسرمم هی میگه گوشیمو میفروشم ن خونه داریم ن ماشین ن هیچی وگرنه داشتیم میگفت ماشین لااقل میفروشم خیلی داره بهش فشار میاد منم نمیدونم چطوری تو همکده کارکنم حس میکنم بلد نیستم نمیتونم و سخته تروخدا یکی بیاد بگه من بدبخت چیکارکنم از استرس ناخونی نموند برام دارم دیوووونه میشم همسرم الان زده بیرون تو این هوای سرد و برفی دنبال کار میگه لااقل نون یک شب در بیارم بخدا شده گشنگی بکشیم ولی بچمون تو رفاه باشه 😭😭😭😭😭وای دارم کم میارم مستاجر هستیم خیلیییی گرون شده همه چی من دیگه نایی ندارم یکی بیاد بگه چیکارکنم همکده چطوره. چ کارخونگی سراغ دارن ک بتونم انجام بدم خیلیی خیلییییی حالم بده

میشه لطف کنی برای درست شدن زندگیم یه صلوات بفرستی؟ مرسی🙃🖤❤

ببخشید نمیخام ناراحتت کنم ولی واجب بود تو این قرض و گرونی ی بچه بیاری؟باز الان اگ اون بچه نبود انقد فکرو خیال نمیکردی....خدا به دادت برسه ایشالا ی کار خوب پیدا کنه همسرت

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید نمیخام ناراحتت کنم ولی واجب بود تو این قرض و گرونی ی بچه بیاری؟باز الان اگ اون بچه نبود انقد ...

عزیزم من اوایل ازدواجم بچه نمیخواستم اصلا سنی نداشتم وقتی ازدواج کردم یهو بعد دو ماه فهمیمدم باردارم الانم سنی ندارم 

یهو دیدم باردارم و تو اون موقعه قصد نداشتیم وام ازدواج هم اصلا در نیومده بود وقتی زایمان کردم تازه زیر قسط رفتیم 

اصلانم پشیمون نیستتم بخاطر بچم چون اکثر خانواده بیشورم زدن تو سرم گفتن تو این سن باردار شدی و نمیفهمیدی من اصلااااا سردر نمی اوردم حالا کارندارم گفتن سقط کن نکردم چون یکی از ثمر عشقم بود. 🤍🙂🖤♥

دو ماه یازده ملیون نسیه برداشتین،  مگه چی خریدین، هرجور حساب میکنم،  انقد نمیشه آدم نسیه برداره،  عزیزم خرجتونو یه خورده کمتر کن،  همش که نباید مرغ وگوشت وچیزای گرون قیمت خورد، 

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡
عزیزم من اوایل ازدواجم بچه نمیخواستم اصلا سنی نداشتم وقتی ازدواج کردم یهو بعد دو ماه فهمیمدم باردارم ...

انشالله مشکلاتت حل بشه خدابزرگه❤

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
🙂🖤بخدا چی بگم حرص همسرمو بخورم یا این مشکلاتی ک دارم 

حرص خوردن نداره عزیزم

مشکل مالی برا همه پیش میاد

هر جا شوهرت کار کنه حداقل حقوقش ۶ تومنه ک میتونه قسمتشو بده

با مغازه هم صحبت کنین بگین دستتون تنگه ب هر حال اونم آدمه 

سخت نگیر

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇

مام وضع مالیمون خیلی بده، شده یه شبایی شام نون وچایی خوردیم با بچه هام،  ولی نذاشتم شوهرم بره نسیه بگیره، چون میدونم توان پرداختشونداریم،  داروندارمون فقط یه یارانه ناچیزه، وشاید هرماه حدود یه ملیون وخوردی نسیه برداریم، 

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡
دو ماه یازده ملیون نسیه برداشتین،  مگه چی خریدین، هرجور حساب میکنم،  انقد نمیشه آدم نسیه ب ...

ن بجون بچم ن گوشتی داره ن مرغی ک ازش بخریم خیلی گرون میده چون تو شهر نیست نمیدونم میبد اومدی یا ن تو مسکنش زندگی میکنیم بعدشم پوشاک شده 200تومن  روغن شده 500تومن... خیلی چیزا گرونه بخدا هرکی بدونه همینو میگه ولی کسی اطلاع نداره از زندگیمون 🙂🖤