من خواهر کوچیکترم ۳ ساله عقدی هست نامزدش تکلیف مشخص نمیکنه جند بارم گفته من عروسی نمیکنم نمیخوامت و اینا فقط وقتی احتیاج داره بهش میگه بیا.نه باهاش جایی میره نه تفریحی نه چیزی اصلا هم خونه ما نمیاد.مادرشوهره هر جا نشسته گفته تقصیره رویا که نمیاد خونه ما.هیچ احترامی هم سرش نزاشتن. به نظر شما خواهر من حق داره نره خونشون یا نه؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همون اول که به خواهرت گفته نمیخوامت باید راهشو از این اقا سوا میکرد
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
ازین بدتر که شوهرش میگه نیمخوامت🤐محلم که نمیده کلا بدتر ازین چی میتونه باشه
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست