2777
2789

عزیزان چه ساعتی میخوابن بچه هاتون 

اگه ول کنم تا دو سه شب بیداره 

مثلا دیدید میگن ول کن خودش خسته بشه بخوابه 

یه وقت تا چهار صبح داره نق میزنه ولی نمیخوابه 

باید بذاریم گهواره لالایی بخونیم تا بخوابه 

گهواره ش هم کوچیک هست قد کشیده ماشاالله 

ساعت عموما ده یازده شب 

پسرم ۱۷ ماهشه 

میخوام بدونم شماها چه روشی دارید که راحتتر بخوابه 

همیشه ۸ و نیم نه شب شام میدم 

بعد یه ساعت شیر ۱۲۰ سی سی بعد میخوابونیم 

این به نظرتون درسته 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

من همه کاراشو میکنم ولی قبل ده نمیخوابه ده روش پتوی سفیدشو میندازم یک دو سه خوابه صبشم ساعت بعضی موقات شیش یا هشت یا نه اینا بیدار میشه ده ماهشه بعد ظهراهم مبخوابه یکی دوساعت

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی براش شربت خواب گرفتم اسمش یادم نی ده روز بیشتر ندادیم 

وقتی میدادیم انقدررر به خودش میپیچید تا ساعت دو شب بیداربود 

اونم دکتر نوشت اثر نداشت

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ظهر ساعت دو بخوابونش تاهروقت ک بیدار شه مثلا تاسه چهار

دیگه نخوااابون تا شب ساعت یازده قشنگ میخوابه

ببخشید میشه قدو وزن بچتم بگی؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من همه کاراشو میکنم ولی قبل ده نمیخوابه ده روش پتوی سفیدشو میندازم یک دو سه خوابه صبشم ساعت بعضی موق ...

چه خوب 

خدا حفظش کنه حتما عادت کرده 

پسر منم اوایل دو تا پیش پیش میکردم خواب بود 

گهواره بد عادتش کرد الان موندم چیکار کنم تنگه دیگه جاش 

ظهر ساعت دو بخوابونش تاهروقت ک بیدار شه مثلا تاسه چهار دیگه نخوااابون تا شب ساعت یازده قشنگ میخوابه ...

ظهرا ساعت یک دو میخوابه تا ۴ 

ولی همیشه ساعت ۶ یا ۷ عصرم میخوابه الان بیدار شد 

وزنش تااازه به زور رسیده ده کیلو 

قد رو دقیق یادم نی 

چه خوب  خدا حفظش کنه حتما عادت کرده  پسر منم اوایل دو تا پیش پیش میکردم خواب بود  ...

مرسی عزیزم همچنین فندوق شمارو ♥ اره از بچگی عادتش دادم خودش میخوابه اخی الاهی بگردم اذیت میشه که جاش تنگ باشه نمیتونین یه جوری از سرش بندازین مثلا بغلش بخوابید چند روز از سرش بیوفته 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ظهرا ساعت یک دو میخوابه تا ۴  ولی همیشه ساعت ۶ یا ۷ عصرم میخوابه الان بیدار شد  وزنش تاا ...

دختر من۲۲ماهشه ده کیلوعه😒

عزیزم مشکل همینجاس ک عصر میخوابونیش هرجورشده نزار بخابه شب بی قراری نکنه خودشم اذیت میشه

دوروز نخوابه عادت میکنه عصرا

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

دختر من۲۲ماهشه ده کیلوعه😒 عزیزم مشکل همینجاس ک عصر میخوابونیش هرجورشده نزار بخابه شب بی قراری نکنه ...

اره امتحان کنم ببینم چی میشه ممنونم دوستم