2777
2789
عنوان

شوهرم دوتا بی بی چک خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ولی خجالت میکشم مثل بقیه روزا بگم منفیه 

دوست من دقیقا ماهی که میخواس بره برا آی وی اف از همه جا نا امید و گریه میکرد بدون دارو باردارشد تو هم خدابزرگه منم وقت پریودمه انشاالله دوتامون باردارباشیم منم تنبلی دارم

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
رفته کباب خریده میگه یوفا حامله میشی امروز چیزی نخوردی 

خدابزرگه منم دلم درد گرفته اگه پریود شم اشکم میاد دیگه  

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

[QUOTE=269822098]حالا بزن  یه بار فک میکردم بخاطر پریود زیر شکمم میدرده شوهرم گرف گف بزن من زدم مثبت شد خیلی حس ...[/QUOTEایشالله که میشه من تا حالا اصلا نشده تا حالا یه بارم بی بی چکم مثبت نشده البته یبار کاذب شد خدا میدونه شب زده بودم با شوهرم تا صبح هزار تا صلوات آیت‌الکرسی خوندیم فردا صبح رفتیم ناشتا آزمایش دادم گفت منفیه دنیامون سیاه شد کل شب منو تو بیرون گردوند از خوشحالیش

تنها آرزوم تو این دنیا بچه دار شدن مه 😭

عزیزم بقیه تاپیکاتو خوندم من یسری چیزا اینجا خوندم میگفتن خرما رو داخل روغن زیتون تفت میدادن با کنجد و چندتا چیز دیگه میخوردن هم خودشون هم شوهرشون جواب گرفتن یا با سیاه دانه و عسل چندماه هر هشت ساعت میخوردن امتحان کن ایشالا جواب میگیری بعد راستی گفته بودن که وقتی رابطه داشتی سیاه دانه عسل قطع کن