2777
2789
عنوان

شوهرم دوتا بی بی چک خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 71 پست
چشم حتما میخورم مرسی عزیزم از راهنماییت خدا به اندازه دلت بده گلم

انشاالله بیای خبربارداریتوزودی بدی بهمون😍

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا صبح میزنم 

زدی بگو به منم 

انشالا مثبت

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
ایشالا که مثبته عزیزم  از تح دلم از خدا می‌خوام برات با چشم گریون دارم دعاتون میکنم

الان فهمیدم مثبت 😭😭😭 العی که این حالمو همه منتظرا داشته باشن ...خدایا خودت برا همه بخواه خدای خوبم باورت نمیشه من اصلا ماها تخمک نداشتم اصلا اوضاعم وخیم بود ضخامتمم بالا نمیرفت اما از خودش خواستم  دوتا بی بی چک زدم یکیو الان قشنگ پررنگ شد

مرسی عزیزم فقط می‌خوام منم حس حاملگیو تجربه کنم شوهرم ناز حاملگیمو بکشه دستشو بزاره رو شکمم نازم کنه ...

الهی  باشی الان و تمام استرسا تموم بشه عزیزمممم 

من این ماه یکاری کردم شاید برا اونم جواب گرفتم دوست داشتی بگو بگم بعت