2777
2789

یکم حساسیت نشون دادم به اخرین بازدید دوست پسرم اخه کارش مشکوک بود رفت رو مخم بازدیدشو بسته بود بعد از ی حرف من گفتم ادم بزن ک ببینم اد زد 

چند روز قبلشم سر ی استوریش حساس شده بودم

حالا جوابمو سرد میده میگه برو اخرین بازدیدمو ببین نپره از دستت گفتم چرا بدل میگیری توام بودی همین واکنشو نشون میدادی جوابمو نداد شب بعدش پیام دادم ک کجایی نگرانم گف برو اخرین بازدیدمو ببین از نگرانی در بیا گفتم اوکی خدافظ

یه روز ن من پ دادم ن اون دلم طاقت نیورد باز پیام دادم سلام خوبی گف سلام مرسی بهش گفتم ک مشکلات خانوادگی داشتم کار توام اعصابمو خورد کرد تند رفتم حتی گفتم بیا آشتی 

هیچی نگفت رفت دوتا استوری غمگین گذاشت  انروزم هیجی نگف منم هیچی تاالان ۴.۵ روز شده رو هم رفته این جریانات 

ادمی هم نیست ک بدون حرف زدن یهویی بخواد بره یا تموم کنه 

دلم مبخواد هرروز این تایپیکو بزارم و بیاین باهام حرف بزنین😑🥲

چند سالتونه ؟😑

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف شوهره چندسالش بهش خیانت میکنه و میگه حسی بت ندارم ،چه انتظار از دوس پسر داری عزیزم،،

اگه اونم دلش تنگ بود بهت میگفت دیگه شک نکن و ناراحتم نکن و اشتی ،،😐ولی وقتی محل نمیده یعنی دلش نمیخواد دیگه

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

بازم از این تاپیکا 

اعصابم خورد شدددددد

گلم این دوست پسر رو خودت رو به پا آوردی ، خودت بهش پر و بال دادی ، چرا کسی رو وارد زندگیت میکنی که باعث ناراحتیت میشه ؟؟؟

(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه.  )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال می‌پنداری ،میخندد
بد بخت دوست پسرت تا تو کونشم کار داری باید لحظه به لحظه چک کنی کی آنلاینه 

😂😂😂

خو دست خودم نیس بخدا خیلی مراعات کردم رو خودم کار کردم ولی اینباررواقعا مشکوک شدم اخه اون شب خوابش برد ساعت۱ 

بعدش من رفتم ی سر تلگرام دیدم لست سینش ساعت ۳ونیمه روز بعد گفتم کی خوابیدی گف نمیدونم زود خوابیدم گفتم اها ۳ونیم اونجا انلاین زده بود گف اره از خواب پریدم روز بعدش رفت بستش 

تو بودی حساس نمیشدی؟؟؟

😂😂😂 خو دست خودم نیس بخدا خیلی مراعات کردم رو خودم کار کردم ولی اینباررواقعا مشکوک شدم اخه اون شب ...

نه برام مهم نیست منم یه موقع نصف شب بیدار میشم ممکنه برم تو تلگرام بیخیال بابا