2777
2789
عنوان

من همونم که گفتم امشب اولین شب اقداممه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای‌جان😍😍 مبارک باشههه میشه برای منم دعا کنین؟ همسرم بچه دوس نداره دعا کن اگه خیر و صلاحمونه خد ...

دعات کردم عزیزم ان شاا... مهر فرزند به دل همسرت بیوفته و خدا یه بچه سالمو صالح بزاره بغلتون امیییین

میشه بگی اینماه چیا مصرف کردی بغیر از دارو و چیکارا کردی حامله شدی منم تنبلی دارم متاسفانه 

من فقط این ماه استرس رو از خودم دور کردم به باید نباید فک نکردم فقط روزیو تصور می‌کردم جواب آزمایش مثبته 

از همسرم میخواستم بهم ارامش بده محبتشو بیشتر کنه

میدونی بیشتر روی روحو روانم کار کردم

از نظر تغذیه هم 

بیشتر خرما و هل و عدس و کلی اجیلو پسته با همسرم خوردیم

من فقط این ماه استرس رو از خودم دور کردم به باید نباید فک نکردم فقط روزیو تصور می‌کردم جواب آزمایش م ...

مرسی عزیزم. منم از نظر تغذیه خوب میرسم سعی کردم استرس رو کم کنم انشالله جواب بگیرم اینماه 

خدانکنه عزیزم🥰  نه بابا دلم پاک بود که وضعم این نبود🥲شما لطف داری

غم به دلت راه نده بیخیال شو رها کن هر چیزیو که باعث میشه قلبت بگیره حیف چشمای زیبای خدادادی تون نیس غم بگیره

بسپار به خدا توکل کن به خودش 

یجوری برات بچینه حیرت بمونی 

انشاا... 

مرسی عزیزم. منم از نظر تغذیه خوب میرسم سعی کردم استرس رو کم کنم انشالله جواب بگیرم اینماه 

ان شاا... گلم تنبلی همش از راه سبک اصلی زندگیه بخاطر ماشینی شدن جوامع تحرک کم مصرف فست فود خیلی زیاد شده

ورزش هم برو 

خبرتو حتما بهم بده😍😍😍😍

ان شاا... گلم تنبلی همش از راه سبک اصلی زندگیه بخاطر ماشینی شدن جوامع تحرک کم مصرف فست فود خیلی زیاد ...

دستت درد نکنه عزیزم خیلی لطف کردی. چشم عزيزم حتما خبرشو میدم بهت انشالله 😘😘😘😘😘😘😘

غم به دلت راه نده بیخیال شو رها کن هر چیزیو که باعث میشه قلبت بگیره حیف چشمای زیبای خدادادی تون نیس ...

حتما عزیزم 

مرسی از لطف و مهربونیتون 

ان شاالله همینطور بشه که میگین 

امیدوارم هرچی از خدا میخواین بهتون بده بخاطر قلب مهربونتون که انقد خوب به من که نمیشناسین امیدواری میدین 💐🙏🥰🥲