2777
2789
عنوان

علایم تشحیص جنسیت

230 بازدید | 9 پست

سلام مامانای کنجکاو مثه من که دوست دارید زود تر جنسیتو بفهمین اصلا اصلا به علایم توجه نکنید. 

علایم من 

طبق نظریه رمزی جفت و جنین داخل عکس سمت راست بود که میشد سمت چپ من و میشد دختر

🎈 هاله سینه کمی تیره تر شده

حرف وی داخل چشم راستمه

🎈 

نوع جفت هم قدامی که اکثرا میگن دختره

🎈 

حرکاتشو از 14 هفته خیلی کم میفهمم 

🎈 

حالت تهوع صبحگاهی حتی الان که هفته 18 هستم

🎈 

بقیه علایمم تا دو ماهگی فقط ویار ترش بعدش هم تا الان ترش و شیرین اما بیشتر ترش 

🎈 

اشتهای کم 🎈

رنگ ادرار کم رنگ حتی بدنم کم اب هم میشد کم رنگه

جنین سمت راستمه 

🎈 

دیگه بقیش یادم نمیاد بپرسید تا بگم. 

رفتم سونو انومالی و گفتن پسر هست دعا کنید همه اقدامی ها دامنشون سبز بشه بچه منم صحیح و سالم بیاد بغلم❤️❤️

به توکل نام اعظمش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان تی نگفت احتمالا چیه؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
اصلا ربطی ب اینا نداره من سر پسرم رنگ سینه تیره حالت تهوع شدید ویار ترش داشتم تازه خوابالو هم بودم ه ...

اللن چیه؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
خب علائمتم پسره دگ من بیشترشونو داشتم جفت قدامی و جنین سمت راست و ترشو شیرین هاله ی سینمم تیره شده&n ...

موقعی که علایممو میگفتم همه اینجا میگفتن دختر مخصوصا حالت تهوعی که صب دارم بعد من جاریم ویارش ترش و شیرین هست دختره سینشم انقدر تیره شده در کل فک میکنم علایم دختر و پسر نداره اقلا نباید دل ببندیم

به توکل نام اعظمش❤️
ان تی احتمال پسر داد اما گفت اصلا معلوم نیس

فقط یه چیز دیگه هم هست عدد مام و بتا داخل ازمایش خون ان تی اکثرا پایین هست جنسیت پسر و دختر بالا هست

به توکل نام اعظمش❤️