2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا شوهرم...

302 بازدید | 10 پست

یه حالت خاصی به باباش داره!!

باباش ادم خوبیه ها ولی تا جایی که من میدونم زیاد پشت شوهرم واینستاده برعکس شوهر من بیشتر هواشونو داشته!!

یه جوریه که انگار باباش خییییییییلی خفنه و کارش درسته. از طرفیم از باباش دلگیره و میگه همیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باباشه دیگه دوسش  داره

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
فک کنم همه ی ادما همین حسو به باباشون داشته باشن مگر اینکه معتاد وهرزه و..باشه

اگر هیچوقت پشتت نبوده باشه چی؟

شوهر منم خیلی وابسته به باباشه همه چیزو براش تعریف میکنه در مورد همه چیز ازش مشورت میگیره بگه کاری نکن جایی نرو نمیکنه

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!
واااا خوب باباشه دیگه

خب چرا ازش ناراحته و دلگیره .انگار دلش باهاش صاف نیست ولی یه جوریم تعریف میکنه گاهی ازش انگار خیلی خفنه!!!!من این تضاده منظورمه.

اگر هیچوقت پشتت نبوده باشه چی؟

چه ربطی داره؟ 

پدر و مادر به گردن آدم خیلییی حق دارن حتی اگه یه جاهایی پشت آدم نباشن 

هر چقدر به پدر و مادرش خوبی کنه بدون چشم داشت 

همون قدر برکت تو زندگی خودتون میاد

شوهر منم خیلی وابسته به باباشه همه چیزو براش تعریف میکنه در مورد همه چیز ازش مشورت میگیره بگه کاری ن ...

خب شما چجوری رفتار میکنی؟مشکلی نداری؟

من یه شخصیت مستقل دارم این رفتارا اذیتم میکنه

خب شما چجوری رفتار میکنی؟مشکلی نداری؟ من یه شخصیت مستقل دارم این رفتارا اذیتم میکنه

نه خداروشکر باباش خیلی آدم عاقل و فهمیده ایه یه وقت چیزی هم نتونه انجام بده بهش میگم زنگ بزن با بابات مشورت کن بعدشم فقط در حد حرفای مردونس دیگه به زندگی و رابطه من و شوهرم لطمه نمیزنه

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!
نه خداروشکر باباش خیلی آدم عاقل و فهمیده ایه یه وقت چیزی هم نتونه انجام بده بهش میگم زنگ بزن با بابا ...

خب واسه من یه جوری بود اولش که باباش جزییات زندگیمونو فهمید .واسه همین خیلی بدم میاد از این کار شوهرم و یه سری واکنشای باباش.